Bosanci, Hrvati, Srbijanci i Crnogorci ušli u kafić u Berlinu i poslali poruku

Bosanci, Hrvati, Srbijanci i Crnogorci ušli u kafić u Berlinu i poslali poruku

30.10.2018 - 15:01 USKinfo.ba | radiosarajevo.baNa Facebook grupi “Njemački kutak” objavljena je jedna fotografija koja je  privukla veliku pažnju medija u regionu. Ova grupa na Facebooku okuplja mlade iz cijele bivše Jugoslavije, koji rade ili studiraju u Njemačkoj.

Na njoj je bilo 20 mladih, redom nasmijanih ljudi za stolom u jednom kafiću u Berlinu, a u naslovu objave piše - Skandalozno.

Naravno, nije riječ o skandalu, već su Bosanci, Hrvati, Srbijanci i Crnogorci objavom fotke dodali malo ironije uz prigodan tekst koji su napisali uz fotografiju.

“Bosanci, Crnogorci, Hrvati i Srbi sinoć ušli u kafić u Berlinu tj. ekonomisti, matematičari, fizičari, sociolozi, liječnici, marketeri, psiholozi, farmaceuti, informatičari, statističari i NEĆETE VJEROVATI ŠTO SE DOGODILO! Sjeli su na piće, družili se i smijali! Pouka: nije bitno gdje ste rođeni i u kojeg boga vjerujete, već jeste li go**ar/šu**k ili čovjek!”, navodi se na Facebook stranici "Njemački kutak". PODIJELI OVU VIJESTTVOJ STAV JE BITAN - KOMENTIRAJ!


MARKETING


MARKETING
POVEZANE VIJESTI

VIDEO - Christiana Schmidta pitali da li misli da će biti rata u BiH - ovo je njegov odgovor

Dijete umrlo u najtežim mukama, majka ništa nije preduzela: Ubicama 15-mjesečne bebe 70 godina zatvora

VIDEO - Njemačka: Pripadnik ISIL-a osuđen na doživotni zatvor zbog genocida i zločina protiv čovječnosti

Namamili ih u stan, pa ih mučili i tražili novac: Uhapšena tri Pakistanca

VIDEO - BiH će baciti gotovo pola miliona cjepiva