Bosanski Petrovac - Načelnik Općine Mahmut Jukić i direktorica Centra za kulturu Ansela Husetić podržali kampanju ''Uživaj naše''

Bosanski Petrovac - Načelnik Općine Mahmut Jukić i direktorica Centra za kulturu Ansela Husetić podržali kampanju ''Uživaj naše''

12.02.2021 - 13:57 USKinfo.ba |Ekipa USKinfo.ba boravila je jučer u Općini Bosanski Petrovac i tom prilikom posjetila JU Centar za kulturu i obrazovanje u sklopu kojeg funkcionište i Radio Bosanski Petrovac.

Sa direktoricom Anselom Husetić smo ragovarali o saradnji naše dvije medijske kuće u budućnosti, a prvi projekat na kojem ćemo zajedno raditi jeste promocija turizma kroz kampanju Uživaj naše.

Nakon direktorice Husetić, prijem za našu ekipu je upriličio i načelnik Općine Bosanski Petrovac Mahmut Jukić. I rukovodstvo Općine iskazalo je interes za saradnju u pravcu promocije turističkih destinacija, a i sami su već krenuli u tom pravcu.

Bjelajska kula nije jedina destinacija koja će se promovisati i na koju bi turisti u narednom periodu trebali dolaziti. Bosanski Petrovac ima planine Klekovaču i Osječenicu koju dijeli planinski prevoj Oštrelj, poznata vazdušna banja još iz perioda bivše države, pogodna za razvoj skijališta.

Kampanja Uživaj naše službeno će krenuti krajem aprila, a do tad će biti obavljeni razgovori sa predstavnicima svih općina i gradova u USK-u, kao i medija koji rade i djeluju i tim sredinama. Interes za učešćem u ovom projektu, već su ranije iskazali Nacionalni park Una, Privredna komora USK-a, Turistička zajednica Grada Bihaća i Ministarstvo privrede USK-a.

 PODIJELI OVU VIJESTTVOJ STAV JE BITAN - KOMENTIRAJ!


MARKETING


MARKETING
POVEZANE VIJESTI

U Bosanskom Petrovcu uskoro kreće prva faza radova vrijednih preko 170 hiljada KM!

VIDEO: Gradonačelnik Šuhret Fazlić pružio podršku - Grad Bihać se uključuje u projekat ''Uživaj naše''

Gradonačelnik Cazina Nermin Ogrešević podržao projekat ''Uživaj naše'' - I mi ćemo biti dio te priče

Nakon brojnih ustanova i lokalnih zajednica i Bosanska Krupa se uključila u projekat ''Uživaj naše''

VIDEO: Premijer USK-a Mustafa Ružnić pružio podršku projektu ''Uživaj naše''