Brnabić: Bager u Šapcu nije krenuo kroz gomilu, išao dva-tri kilometra na sat

Brnabić: Bager u Šapcu nije krenuo kroz gomilu, išao dva-tri kilometra na sat
Ana Brnabić, premijerka Srbije izjavila je da bager u Šapcu "nije krenuo kroz gomilu" i ocijenila da je on išao "dva-tri kilometra na sat da slučajno nekog ne bi povrijedio".

“On (vozač) je bagerom išao bukvalno, ja mislim dva-tri kilometra na sat, dakle išao je polako, polako, polako”, rekla je Brnabić televiziji Happy.

Aktivista Srpske napredne stranke, premijerka je rekla da ne zna ko je, kao i da ne zna ko su bili ostali koji su letvama i čekićima pošli na demonstrante.

“Ako on, čovjek, treba da krene na posao i ima nešto da radi taj dan i na taj posao ne dođe zbog 20, 50 ili 100 ljudi koji su blokirali taj put i on izgubi posao. Ko je onda kriv i kome on da se žali?”, upitala je Brnabić.

Bager koji je krenuo na okupljene građane tokom blokade saobraćaja u Šapcu vozio je, kako su ranije preneli mediji, Nebojša Stojićević Jarin, šabački naprednjak.PODIJELI OVU VIJESTTVOJ STAV JE BITAN - KOMENTIRAJ!


MARKETING


MARKETING
POVEZANE VIJESTI

Šešelj o kandidaturi za predsjednika Srbije: Mnogi će se iznenaditi

VIDEO - Kombi pun droge u Srbiji: Pogledajte kako je zaplijenjeno 300 kg marihuane

Brnabić: Navodi Borrella o genocidu konstatacija, nisu upućeni direktno Srbiji

VIDEO - Političar iz Srbije tražio pitanja novinara, a sala prazna!

VIDEO - Žestoka svađa Obradovića i Tadića: Genocid u Srebrenici ne treba priznati jer bi Srbija platila stotine milijardi