Iznenadite voljenu osobu: Pokloni za NJU i NJEGA

13.02.2021 - 11:55 USKinfo.ba | azra.baDan zaljubljenih za jedne je samo komercijalni praznik kojem ne pridaju značaj, dok je drugima idealan povod da partneru ili partnerici pokažu koliko im znači. Ako spadate u drugu skupinu, obradujte voljene poklonom s liste koju smo sastavili za vas:

Zajednička masaža

Opuštajuća masaža je savršen način za uživanje u kvalitetnom provodu zajedno. Rezervirajte termin što prije u salonu koji nudi masažu za parove.

Personalizirane poruke

Iako to niko ne želi priznati, svima u odnosima treba malo uvjeravanja. Ako razmišljate šta pokloniti voljenoj osobi, uz poruku „razlog zašto te volim“ nikad nećete pogriješiti.

Romantična večera

Romantična večera koju ste sami pripremili uvijek je pun pogodak. Upalite aromatične svijeće, uz ugodnu muziku i dobar desert, a cijelu večer zaokružite opuštajućim filmom.

Čokoladna krema za oslikavanje tijela

Jedan od originalnih poklona je senzualna čokoladna krema za oslikavanje tijela uz koju dobijete kist. Čokolada je prirodni afrodizijak i zadužena je za lučenje „hormona sreće“.

Parfem ili sat

Riječ je o klasicima koji nikad ne izlaze iz mode. Odaberite parfem koji će partnera uvijek podsjećati na trenutke provedene s vama, jer je čulo njuha povezano s dijelom mozga koji je bitan za sjećanja i emocije. Kada je riječ o nakitu, pogled voljene osobe na njega će ga uvijek podsjetiti na vas.PODIJELI OVU VIJESTTVOJ STAV JE BITAN - KOMENTIRAJ!


MARKETING


MARKETING
POVEZANE VIJESTI

Iznenadite voljenu osobu: Pokloni za NJU i NJEGA

VIDEO - Sve vrijeme pogrešno pakujemo poklon: Nedostajao nam je ovaj korak

VIDEO - Japansko podmlađivanje: Masirajte 5 minuta dnevno ''magične tačke ljepote''

U Bužimu uručen dar Reisu-l-uleme porodici sa šestim novorođenčetom

Policajac pokucao na vrata ''ljubavnog gnijezda'': ''Vrata mi je otvorila Ana u providnoj haljini''