Jeste li znali da na WhatsAppu unaprijed možete zakazati poruke?

Jeste li znali da na WhatsAppu unaprijed možete zakazati poruke?

11.06.2021 - 15:53 USKinfo.ba | N1Iako WhatsApp nema ugrađenu funkciju zakazivanja poruka, postoji ekstenzija koju možete instalirati i olakšati si.

Zakazivanje poruka na WhatsAppu posebno korisno bi moglo biti onima koju u sklopu svog posla moraju komunicirati s klijentima koje moraju kontaktirati u određeno vrijeme. Osim toga, ovo možete koristiti i ako se baš ne možete uvijek sjetiti rođendana i godišnjica pa čestitke možete unaprijed zakazati.

Za to ćete morati instalirati Blueticks ekstenziju za Chrome. Kako biste našli spomenutu ekstenziju morat ćete kliknuti na Chrome Web Store i u tražilicu upisati “Blueticks”. Nakon toga kliknute opciju “add to Chrome” pa na ikonicu Blueticksa i prijavite se.

Nakon što instalirate Blueticks otvorite WhatsApp u Chromeu, prijavite se i zatim odaberite grupu ili kontakt za koji želite zakazati poruku. Klinite na ikonu kraj “kućice” za pisanje i pojavit će vam se kalendar za zakazivanje poruke.

Nakon toga napišite željenu poruku i odaberite datum i vrijeme kada želite da poruka bude poslana. Potvrdite izbor klikanjem na opciju “Schedule Send”, piše MakeUseOf.

Foto: UnsplashPODIJELI OVU VIJESTTVOJ STAV JE BITAN - KOMENTIRAJ!


MARKETING


MARKETING
POVEZANE VIJESTI

Facebook: Izvinjavamo se korisnicima, radimo na otklanjaju problema

''Pali'' Facebook, Instagram i WhatsApp širom svijeta

Kako provjeriti kada je neko pročitao vašu poruku na WhatsAppu

Ponovo novosti na WhatsAppu: Sami ćemo moći birati kvalitetu videa

WhatsApp predstavio novu opciju ''jednokratnih'' nestajućih poruka