Kako provjeriti kada je neko pročitao vašu poruku na WhatsAppu

Kako provjeriti kada je neko pročitao vašu poruku na WhatsAppu
Na WhatsAppu vrlo jednostavno možete provjeriti kada je druga osoba pročitala vašu poruku, ali i kada ju je tačno vidjela.

Da biste provjerili kada je netko pročitao vašu poruku, najprije otvorite WhatsApp aplikaciju na svom mobitelu. Pronađite poruku koja vas zanima, a onda dulje vrijeme držite prst na njoj, odnosno dugo je stisnite.

Tada će se pojaviti nove opcije, ovisno o vrsti uređaja koji koristite. Ako koristite Android, primijetit ćete novu ikonicu na gornjoj traci. 

Kliknite na opciju Info (Detalji), koja se obično pojavi na padajućem meniju ili nakon što kliknete na tri točkice u gornjem desnom kutu. Na iPhoneu će se ta opcija pojaviti na popisu koji ste kliknuli.Nakon toga će se pojaviti dvije opcije: Delivered time (Vrijeme isporuke) i Read time (Vrijeme kada je poruka pročitana). Vrijeme isporuke pokazuje kada je vaša poruka isporučena drugoj osobi, a Vrijeme kada je poruka pročitana pokazuje tačan trenutak kada je druga osoba otvorila vašu poruku.

U nekim situacijama može se dogoditi da se ne prikazuje Read time, odnosno vrijeme kada je poruka pročitana, Make use of. U tom slučaju, ta je osoba isključila tu opciju na WhatsAppu. Tu opciju možete isključiti u postavkama aplikacije: Settings > Account > Privacy (Postavke > Račun > Privatnost) i pri tome kliknete na isključivanje opcije Read Receipts (Vrijeme kada je poruka pročitana).PODIJELI OVU VIJESTTVOJ STAV JE BITAN - KOMENTIRAJ!


MARKETING


MARKETING
POVEZANE VIJESTI

Facebook: Izvinjavamo se korisnicima, radimo na otklanjaju problema

''Pali'' Facebook, Instagram i WhatsApp širom svijeta

Imate ove aplikacije na mobitelu? Odmah ih obrišite, zaražene su opasnim virusom

Čistite telefon? Izbjegavajte ova sredstva po svaku cijenu

Kako provjeriti kada je neko pročitao vašu poruku na WhatsAppu