Objavljen snimak: Pogledajte kako je Banja Luka pjevala s Halidom Bešlićem

Objavljen snimak: Pogledajte kako je Banja Luka pjevala s Halidom Bešlićem
Prepuna velika scena banjolučke tvrđave Kastel, više od 7.000 obožavalaca, s velikim oduševljenjem dočekala je 10. augusta ove godine Halida Bešlića i njegovog gosta, Banjalučanina Borisa Režaka koji je otvorio koncert.

Bešlić i Režak su prvi put uživo izveli već popularni duet Od ponoći do ponoći.

Ljubitelji muzike i pjesama legendarnog Halida Bešlića uživali su u tom nastupu. Svi prisutni su se mogli prisjetiti njegovih pjesama kao što su Miljacka, Prvi poljubac, Zlatne strune i Romanija.

Podsjetimo, uoči koncerta, Halid Bešlić je u razgovoru za portal Radiosarajevo.ba izjavio kako su tekle posljednje pripreme za nastup te kada možemo očekivati novu pjesmu ili album."Što se tiče nove pjesme, svakako da radim na tome, međutim želim prije svega, da se što prije vratim nastupima i druženju sa publikom", izjavio je Bešlić.

On je nedavno izjavio kako mu je Banja Luka sudbonosan grad, jer mu je upravo na Univerzitetskom kliničkom centru RS spašen život.

A, sad je na društvenim mrežama objavljen i skraćeni snimak koncerta, pa možete pogledati kako je to zaista izgledalo:PODIJELI OVU VIJESTTVOJ STAV JE BITAN - KOMENTIRAJ!


MARKETING


MARKETING
POVEZANE VIJESTI

ATV-u iz Banje Luke prijeti blokada internet domene

VIDEO - Amerikanac oduševljen Balkanom otpjevao ''Miljacku'' od Halida Bešlića

U Bosni i Hercegovini detektovan prvi slučaj flurone

VIDEO - Banjaluci prijeti ekološka katastrofa

Vozač pobjegao nakon što je u Banjoj Luci automobilom udario pješaka