Predsjednik RS BiH pita Fadila Novalića: Gdje je obećana nagrada od 100.000 KM?

Predsjednik RS BiH pita Fadila Novalića: Gdje je obećana nagrada od 100.000 KM?

22.12.2019 - 12:24 USKinfo.ba | klix.baPredsjednik Rukometnog saveza Bosne i Hercegovine Marinko Umičević ostat će na toj funkciji najmanje do kraja ove godine.

Objavljeno je to na njegovoj zvaničnoj Facebook stranici, s naglaskom da mu je prioritetni zadatak da obezbijedi odlazak rukometne reprezentacije BiH na Evropsko prvenstvo.

Umičević je zakazao konferenciju za medije za utorak na kojo će biti prisutni selektor Bilal Šuman i kapiten Mirsad Terzić, a poziv je upućen i premijeru Federacije BiH Fadilu Novaliću.

Umičević od Novalića traži odgovor kada će biti uplaćeno ranije obećanih 100.000 KM kako bi se isplatila novčana nagrada igračima i stručnom štabu za istorijski plasman na Evropsko prvenstvo.

Također, Umičević je uputio dopis Zoranu Tegeltiji, novom predsjedavajućem Savjeta ministara Bosne i Hercegovine za prijem kako bi ga upoznao o problemima u rukometnom sportu Bosne i Hercegovine sa molbom da pomogne u rješavanju problema, prije svih po pitanju dobijanja novog poreskog broja.PODIJELI OVU VIJESTTVOJ STAV JE BITAN - KOMENTIRAJ!


MARKETING


MARKETING
POVEZANE VIJESTI

VIDEO - Novalić: Pružit ćemo finansijsku pomoć u odbrani zatočenih patriota u Srbiji

Novalić: FBiH u ekonomskom smislu bilježi dobre rezultate

Novalić: Brojevi ne lažu, u mandatu ove vlade stvoreno je 50.000 radnih mjesta

VIDEO - Novalić: Nema više ''zatvaranja'' u FBiH, provoditi postojeće mjere

Fadil Novalić obećao da će penzije u Federaciji BiH rasti