Skrivene poruke na Viberu: Sve što trebate znati

Skrivene poruke na Viberu: Sve što trebate znati
Skrivene poruke na Viberu pružaju dodatnu razinu privatnosti. Zaštićeni su PIN-om i na prvi su pogled nevidljivi znatiželjnicima koji se domognu vašeg uređaja.

Kako sakriti ili otkriti razgovor?

Procedura skrivanja i otkrivanja razgovora u Viberu je siguran i brzi proces. Za skrivanje razgovora otvorite Viber i odite na ekran sa razgovorima. Tamo povucite prstom razgovor prema lijevo i birajte ‘Hide’ ako koristite iOS ili držite razgovor i na izborniku birajte ‘Hide Chat’ ako ste na Androidu. Upišite tajni PIN i izabrani razgovor bit će skriven, piše tportal.

Ako želite ponovno otkriti tajne poruke, otvorite razgovor, povucite lijevo ili pritisnite na ikonicu zupčanika u gornjem desnom kutu ekrana. Spustite se sve dok ne pronađete opciju ‘Unhide this Chat’ i tamo upišite PIN ili iskoristite prepoznavanje biometrijom. Razgovor će nakon toga ponovno postati vidljiv i moći ćete ga pronaći u listi.

Kako vidjeti skrivene razgovore?

Ako želite vidjeti vašu listu skrivenih razgovora u Viberu, postupak je vrlo jednostavan. Prvo otvorite VIber, skrolajte prema dolje i pronađite ikonu za pretragu. U nju upišite ime kontakta s kojim vodite tajni razgovor. Vidjet ćete poruke i dobiti mogunost nastavka razgovora.PODIJELI OVU VIJESTTVOJ STAV JE BITAN - KOMENTIRAJ!


MARKETING


MARKETING
POVEZANE VIJESTI

Facebook: Izvinjavamo se korisnicima, radimo na otklanjaju problema

''Pali'' Facebook, Instagram i WhatsApp širom svijeta

Imate ove aplikacije na mobitelu? Odmah ih obrišite, zaražene su opasnim virusom

Čistite telefon? Izbjegavajte ova sredstva po svaku cijenu

Kako provjeriti kada je neko pročitao vašu poruku na WhatsAppu