Uhapšena vlasnica rotvajlera koji su jučer brutalno izgrizli ženu u centru Sarajeva

Uhapšena vlasnica rotvajlera koji su jučer brutalno izgrizli ženu u centru Sarajeva

05.10.2021 - 11:38 USKinfo.ba | klix.baPolicija je sinoć uhapsila vlasnicu pasa koji su jučer izgrizli ženu u ulici Kulovića u Sarajevu.
Policija je jučer oko 18 sati obaviještena da su u haustoru zgrade u ulici Kulovića dva psa rase rotvajler napala i izgrizla ženu iz Sarajeva.

Povrijeđenoj je ljekarska pomoć ukazana u UKC-u u Sarajevu, gdje su joj ljekari konstatovali lakše tjelesne povrede i na Klinici za ortopediju i traumatologiju je zadržana na daljnjem liječenju.

Sinoć u 21:10 sati policijski službenici su lišili slobode T. P. L., koja je rođena 1967. godine u Sarajevu, gdje je i nastanjena, zbog postojanja osnova sumnje da je počinila krivično djelo nesavjesnog čuvanja pasa i drugih opasnih životinja.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, a uviđaj su obavili policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo.

Žena koja je lišena slobode je predata u prostorije Jedinice za osiguranje objekata i zadržavanje osoba lišenih slobode MUP-a Kantona Sarajevo. Policijski službenici nastavljaju rad na dokumentovanju pomenutog krivičnog djela.

Foto: Klix.baPODIJELI OVU VIJESTTVOJ STAV JE BITAN - KOMENTIRAJ!


MARKETING


MARKETING
POVEZANE VIJESTI

Sarajevo: Na Stupu ekshumirani posmrtni ostaci najmanje četiri osobe

Marokanac osuđen na sedam godina zatvora zbog napada na ženu u Sarajevu

Sarajlije se danas okupljaju ispred Vlade KS povodom smrti djevojčice Džene Gadžun

Tragična priča o malenom Nerminu je obišla svijet, ali i danas upozorava da rata ne smije biti

FOTO+VIDEO - Dodikov paralelni svijet: Pola Titove ulice u Sarajevu se zove po Aliji, a trotoari su zeleni