VIDEO - Mamić zaplakao na FACE-u! Umrijet ću, neću prežaliti što se nisam odrekao hrvatskog državljanstva!

VIDEO - Mamić zaplakao na FACE-u! Umrijet ću, neću prežaliti što se nisam odrekao hrvatskog državljanstva!

20.03.2021 - 07:50 USKinfo.ba | radiosarajevo.baBivši čelnik Dinama osuđen zbog kriminalnih radnji, Zdravko Mamić, koji se nalazi u Bosni i Hercegovini, dao je emotivan intervju za Face TV. 

"Svjedočio sam svojim očima kako su te zvijeri, ti hoštapleri svjetske nazovi demokracije što su radili ovim narodima, a mi se budale međusobno tučemo. Evo, toga sam se sjetio, svoje mamice, sestrične, ujaka", rekao je Mamić jedva susprežući suze i nastavio:

"Kad sam bio mali, imao je dućan u Pitomači, ja bih došao za ferije, a on bi mi dao dinar-dva, ja bih kupio karamelu, mislio sam da sam Boga vidio. Ovo je prvi puta da sam zaplakao otkako sam u BiH. Mama mi ima 90 godina. Žena ne ispušta očenaše iz ruku. Kaže mi, sine, tvoja majka neće umrijeti, neće dat da me se pokopa, živjet ću dok tebe ne dočekam. U subotu je slavila rođendan u Zagrebu u krugu obitelji. Znate, nije to pošteno, ostajali su ljudi ovdje bez čitavih obitelji pa ne plaču, ja imam za deset života i ne plačem što bih trebao sutra u zatvor ili što me nepravedno progone - rekao je Mamić. 

Potresen što nije u mogućnosti vidjeti svoju majku, poručio je:


"Plačem jer mi ne daju da zadnje trenutke života moje majke provedem uz nju, u njenom naručju, da joj ispričam koliko sam ju volio, da joj se ispričam za sve one sitne krađe kada sam joj uzeo novac iz novčanika, kad sam prodao njezin lančić da bih neku djevojku izveo i počastio, da joj kažem majko hvala ti na svemu. Ocu sam ispričao, kako je radio na obnovi Jugoslavije kao klinac sa 16 godina... Ja sam bio već obrtnik sa šest godina, u selu sam iznajmio konjska kola sa zapregom onda bih razvozio kukuruz i pšenicu po silosima. Seoskom gazdi bih platio najam. Razliku bih zadržao za sebe. Cijeli život sam radio, stvarao, desetke tisuća radnih mjesta sam stvorio. Nikad ni jedno moje poduzeće, obrt, nije propalo, a sad me proganjaju kao zadnjeg kriminalca", jecajući je jedva izgovorio Mamić na Face TV.PODIJELI OVU VIJESTTVOJ STAV JE BITAN - KOMENTIRAJ!


MARKETING


MARKETING
POVEZANE VIJESTI

Hadžifejzović: Ukidaju FACE, pod političkim pritiscima smo godinama!

Braći Mamić određen istražni zatvor u Zagrebu

VIDEO - Hadžifejzović: Ja sam svoj život davno halalio i klanjao sebi dženazu

Jedna osoba uhapšena nakon prijetnji Senadu Hadžifejzoviću

VIDEO - Hadžifejzović: Bakir i Sebija preko svojih plaćenika stavljaju metu na čelo – meni!