Afera ''Elitna prostitucija'': Tri zadrugarke moraju hitno u policiju, evo o kome je riječ

BEOGRAD

Afera ''Elitna prostitucija'': Tri zadrugarke moraju hitno u policiju, evo o kome je riječ

Objavljeno na dan 10.04.2019 - 08:28 | Izvor: USKinfo.ba | avaz.ba


Jučer je na aerodromu Nikola Tesla u Beogradu uhapšen najpoznatiji makro, Mihajlo Maksimović kod kojeg je pronađen spisak elitnih prostitutki, njegovih "radnica".

Prema pisanju srbijanskih medija, Ana Korać, Sanja Stanković i Mina Vrbaški navodno bit će izvedene iz "Zadruge" i saslušane u policiji zbog afere "Elitna prostitucija".

S obzirom na to da su starlete pomenule Maksimovića dok su se u "Zadruzi" svađale oko toga koja od njih uzima novac za seks, policija je odlučila da ih ispita šta sve znaju o njemu.

- Stanija Dobrojević je aludirala na to da je Maksimović podvodio Sanju Stanković. Tokom jedne u nizu svađa rekao joj je: "Bila si uhapšena zbog prostitucije. Pozdravio te Mihajlo!" Policija treba da utvrdi šta je od ovoga istina, a šta su rijaliti prozivke - kaže izvor upućen u istragu i otkriva šta je sve pronađeno kod uhapšenog makroa:

- Mihajlu su zaplijenjena dva računara i mobilni telefon, sa evidencijom djevojaka koje su radile za njega. Na toj listi ima šest poznatih učesnica rijalitija. Za sada je samo poznato da će zbog ovog slučaja Ana, Sanja i Mina najverovatnije biti izvedene iz "Zadruge" na saslušanje.
PODIJELI OVU VIJESTKOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti


COVID-19
Prikaz zaraženih u BiH i ostalim zemljama regije


POVEZANE VIJESTI


VIJEST SEDMICE


VIDEO SEDMICE

INFO BOX


Copyright © 2013 - 2020 | USKINFO PROMOCIJA d.o.o. | Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!