Agencija za marketing i produkciju ''Trik'' iz Bihaća slavi prvi rođendan

Mlada i kreativna ekipa osnovala vlastitu firmu

Agencija za marketing i produkciju ''Trik'' iz Bihaća slavi prvi rođendan

Objavljeno na dan 22.03.2016 - 14:55 | Izvor: USKinfo.ba |


Prvog aprila 2016. godine, Agencija za marketing i produkciju "TRIK" iz Bihaća slavi svoj prvi rođendan. Puno se radilo u proteklih godinu dana, a na listi naših referenci našlo se je preko 30 javnih i privatnih preduzeća, ustanova i brendova. Agencija je osnovana prošle godine od strane mladih i kreativnih ljudi koji su niz godina obavljali srodne poslove kroz svijet novinarstva, marketinga i PR-a.

Agencija "Trik" u prvoj godini poslovanja, najviše je ponosna na pobjedu dokumentarnog filma Aconcagua 2015, koji je rađen u zajedničkoj produkciji sa RTV USK. Film je odnio pobjedu ispred velikana poput Al Jazeera-a Balkans i BHRT produkcije na 3. Outdoor festivalu u Kreševu u augustu prošle godine. Tema filma je uspon bh. ekspedicije na najviši vrh Južne Amerike, Aconcaguu. 

Drugi projekat koji je obilježio godinu koja je iza nas, jeste kampanja "Uživaj naše". Kampanja je osmišljena kao vrsta pozitivnog lokal-patriotizma, a naglasak je na promociji turističkih i prirodnih potencijala, na osnovu kojih se mogu dovesti turisti u ovaj dio BiH. Nakon toga, razvoj privrede i privrednika ovog kraja je evidentan i stvar je naše inovativnosti i sposobnosti. Kampanja "Uživaj naše" predstavljena je 01.12. 2015. Danas ima trideset preduzeća koja se promovišu u sklopu Kampanje, ali i daju svoj doprinos razvoju USK-a. 

Lista referenci 01.04. 2015. - 01. 04. 2016. 

1.Nacionalni park "Una"

2. Turistička zajednica USK-a

3. Privredna komora USK-a

4. Razvojna agencija USK-a

5. Hotel Kostelski buk

6. Hotel Sedra

7. Motel Stovrela - Cazin

8. Motel Rekić

9. Limometal Cazin 

10. Una RC Kiro rafting 

11. Karate klub Bihać

12. Restoran Hajat

13. Restoran Balić

14. Restoran Čardak na Uni 

15. Restoran Panache 

16. Restoran Theatre AS

17. Ćevabdžinica BA-BA

18. Bella Kids 

19. Candy shop 

20. Stomatološka ordinacija IN - DENT 

21. Slatki darovi

22. Cvjećarnica Fani

23. Cvjećara Jasmin

24. Caffe Samba

25. Svarog Winter House

26. Caffe City

27. Libar book & lounge bar

28. Pizzeria Nuove Italia

29. Pizzeria Bella Italia

30. Seosko domaćinstvo - Eko selo Natura Art

31. Kombiteks dd u stečaju

32. Swiss Cazin 

33. Shamrock Irish Pub

34. Bosankar

35. Općina Ključ - turistički promotivni video

 

Trik agencija radila je produkciju promotivnih spotova za sve firme i ustanove koje se nalaze na spisku, neke samostalno, a neke kroz kampanju "Uživaj naše". Agencija ima potpisan Sporazum o saradnji sa Nacionalni parkom "Una", Turističkom zajednicom USK-a, Privrednom i Obrtničkom komorom USK-a. Sjajnu saradnju razvili smo i sa Radio-televizijom USK, ali i sa web portalima USKinfo.ba, bihac.net i biscani.ba. 

Trik u svojoj ponudi ima:

Audio i video produkciju, odnosno izradu radijskih, tv i reklama za online medije. Priprema i izrada prezentacija, snimanje i montaža svadbenih, rođendanskih i maturalnih aktivnosti i zabava, produkcija muzičkih spotova, dizajn letka, logotipa, brošure i kataloga, organizacija i praćenje seminara, snimanje i montaža tv priloga, reportaža i dokumentarnih filmova, samo su dio naše ponude.

3D animacije, iznajmljivanje razglasa, zvučnika i prateće opreme, vođenje programa u sklopu raznih manifestacija i skupova, vođenje kampanje, političke kampanje, intervjui i sponzorisani članci, također su dio naše ponude. 

 Posjetite nas na www.trik.ba ili  https://www.facebook.com/TrikProdukcija/ . Klijentima želimo puno poslovne sreće u budućnosti i zahvaljujemo im se na povjerenju. 
PODIJELI OVU VIJESTKOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti


COVID-19
Prikaz zaraženih u BiH i ostalim zemljama regije


POVEZANE VIJESTI


VIJEST SEDMICE


VIDEO SEDMICE

INFO BOX


Copyright © 2013 - 2020 | USKINFO PROMOCIJA d.o.o. | Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!