Album ''No.01'' grupe Euphoria sa trinaest novih pjesama razveseliće ljubitelje žestoke rock svirke

NOVI ALBUM GRUPE EUPHORIA

Album ''No.01'' grupe Euphoria sa trinaest novih pjesama razveseliće ljubitelje žestoke rock svirke

Objavljeno na dan 24.04.2020 - 13:19 | Izvor: USKinfo.ba |


Album "No.01" sa trinaest pjesama bosanskohercegovačke grupe Euphoria razveseliće sve ljubitelje žestoke rock svirke.

Grupa pod ovim imenom djeluje od prošle godine kad je Saša Žika Jakšić, producent Grand TV-a i idejni tvorac show programa "Nikad nije kasno" promijenio ime grupe koja je do tada užem krugu publike bila poznata pod imenom "Fijasko".

Grupa, čiji je frontmen Elvir Elly Ramić, skupljala je iskustvo na brojnim koncertima, uglavnom motorijadama pa ne čudi što su naslovi njihovih pjesama poput "Žestoki sinovi", "Roker" i "Dolazi mašina" posvećeni ljubiteljima dvokotača.

Elvir Ramić i ostatak benda koji čine Davor Dado Reljić, Borko Stajčić i Goran Mušan okupili su i odličnu ekipu muzičara, te u Heart music studiju završili snimanje svog prvog albuma jednostavno nazvanog "No.01".

Uz Adu Iftića, muzičkog producenta i autora većine pjesama na ovom albumu, svoj autorski i svirački doprinos dali su i poznati muzičari Alen Islamović, Mirko Šenkovski Geronimo, Miroslav Janjanin i Almir Ajanović.

"Ovaj album svojevrsna je retrospektiva dosadašnjeg rada i truda nas entuzijasta i zaljubljenika u motore i rock ‘n’ roll.  Kako su današnja vremena teška i poprilično nezgodna za ovu vrstu muzike trudili smo se ponuditi kvalitetan materijal koji će svima koji imaju i malo rokerske krvi u sebi probuditi te osjećaje i vratiti ih korijenima", rekao je za USKinfo.ba frontmen grupe, Elvir Ramić.

Izdanje No.01. grupe Euphoria od danas je dostupno na svim popularnim streaming servisima, a uskoro i u fizičkom izdanju.

U nastavku pogledajte premijerno izdanje spota za pjesmu "Crkni stoko":
PODIJELI OVU VIJESTKOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti


COVID-19
Prikaz zaraženih u BiH i ostalim zemljama regije


POVEZANE VIJESTI


VIJEST SEDMICE


VIDEO SEDMICE

INFO BOX


Copyright © 2013 - 2020 | USKINFO PROMOCIJA d.o.o. | Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!