Ava Karabatić iskreno: Dečko mora imati više od 18 cm

''Živi afrodizijak''

Ava Karabatić iskreno: Dečko mora imati više od 18 cm

Objavljeno na dan 13.02.2019 - 15:06 | Izvor: USKinfo.ba | avaz.ba


Ava Karabatić savjetuje avokado, bademe, jagode kao afrodizijake ako vam nedostaje malo žara. Ona to često koristi kao stimulanse da bi probudila seksualnu želju, ali i za moždane vijuge.

- Već sam se oznojila. Tako da znate kako bademi djeluju. Meni je već vruće i temperatura ključa - opisuje Karabatić za 24sata.hr.

Za nju je vrlo važna karika u vezi strast.

- Pričamo o nečemu što je bitno kako ne bi došlo do razvoda i prevara. Vođenje ljubavi je vrlo važno. Kada me pitaju koliko mi je strast bitna, bitna je 85 posto - iskrena je Ava. 

Karabatić sebe smatra "živim afrodizijakom", a svaki dan popije i čašu vina, koja povećava seksualnu želju. 

- Svim ljudima koji imaju problema savjetovala bih da se uopće ne opterećuju. Možda nije do njih, jednostavno se energije moraju poklopiti, treba doći do neke hemije i strasti. Danas je sve teže naći nekoga ko će ti odgovarati, znam iz vlastitog iskustva. Stvarno sam imala sreću da mi osoba paše i prija, nisu mi trebali nikakvi stimulansi - dodala je. 

Ava planira Valentinovo provesti u Veneciji ili Rimu.

Karabatić nosi naušnice s brojem 18, a mnogi su je pitali zbog čega nije broj tri, budući da se spominje u pjesmi "Tri puta na dan".

- Pa 18 je jer dečko mora imati više od 18 godina, a mora imati i više od 18 još negdje - kaže Ava.

KOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti

Copyright © 2013 - 2019 USKinfo.ba - Informativni portal | Web developed by IDK Studio - Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!