Balkanac vozio 261 na sat kroz Srbiju i sve objavio na Instagramu

Društvene mreže

Balkanac vozio 261 na sat kroz Srbiju i sve objavio na Instagramu

Objavljeno na dan 07.03.2019 - 10:08 | Izvor: USKinfo.ba | radiosarajevo.ba


Novopazarac Muamer Puzović već mjesecima na svom Instagram profilu objavljuje snimke iz skupih automobila kojima kroz Srbiju vozi brzinom i po 261 kilometara na sat i time ugrožava i sebe i druge ljude i za to nimalo ne haje.

Ovog bahatog vozača do sad policija nije uhvatila, a da situacija bude još šokantnija on čak ni ne posjeduje vozačku dozvolu, saznaje "Blic".

Na nalogu Muamera Puzovića na toj društvenoj mreži objavljeno je na desetine snimaka na kojima vozač, čije se lice ne vidi, snima svoje sulude vožnje tokom kojih ogromnim brzinama pretiče druga vozila, nekada koristeći i zaustavnu traku.

Brzina od 261 na sat

Međutim, još uvijek nije sa sigurnošću utvrđeno da li se za volanom skupocjenih automobila kojima se divlja ulicama zaista nalazi Puzović, ali prema informacijama iz policije, ovaj mladić iz Novog Pazara nikada nije položio vozački ispit, niti posjeduje automobil.

Međutim, njegovo ime se pojavljuje među počiniocima saobraćajnih prekršaja!

“Uvidom u kaznenu evidenciju, može se vidjeti da je on 2017. godine napravio prekršaj kada su ga saobraćajni policajci u Novom Pazaru zaustavili dok je vozio četvorotočkaš koji nije u njegovom vlasništvu. Tada je otkriveno da nema dozvolu i napisana mu je kazna”, navodi izvor Blica.

Iako se među snimcima objavljenim na Puzovićevom Instagram nalogu nalazi i mnogo na kojima se vidi kako on, znatno sporije, vozi automobil ulicama Novog Pazara, sagovornik Blica ne vjeruje da je Muamer Puzović bio za volanom luksuznih vozila koja jure više od 200 kilometara na sat.

“Muamer Puzović je u Novom Pazaru poznat kao ‘Mamćo Kristijan’, znamo njegovu situaciju, kao i sa kime se druži i zbog toga pretpostavljamo da su u pitanju snimci koje su napravili njegovi prijatelji ili poznanici, a koje je on, iz nekog razloga, okačio na toj društvenoj mreži. Vjerovatno da bi se ‘pravio važan’ ili izgradio neki imidž opasnog momk”, dodaje naš izvor.

KOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti


POVEZANE VIJESTI


VIJEST SEDMICE


VIDEO SEDMICE

INFO BOX


Copyright © 2013 - 2019 USKinfo.ba - Informativni portal | Web developed by IDK Studio - Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!