Banja Luka: Prodaje stan samo vehabijama

BiH

Banja Luka: Prodaje stan samo vehabijama

Objavljeno na dan 11.09.2017 - 13:03 | Izvor: USKinfo.ba | drukciji.ba


Nesvakidašnji oglas za prodaju stana, motiviran očito lošim susjedskim odnosima, uznemirio je stanare u ulici Banović Strahinje u banjalučkom naselju Obilićevo jer je njegov vlasnik namjerio da ga proda isključivo vehabijama i sljedbenicima Islamske države, piše “Glas Srpske”.

Prodajem stan u naselju Obilićevo, ulica Banović Strahinje, uz stadion FK Naprijed. Stan isključivo prodajem radikalnim islamistima, vehabijama, koji na bilo koji način mogu da potvrde da su jedni od njih. Mogu i dokazi da su se borili u Siriji ili Iraku na strani Islamske države. Diskrecija je sa moje strane zagarantovana, tako da u dokaze treće lice neće imati uvid. Uslov pri kupovini stana je taj da novi vlasnik koji će da živi u stanu mora da bude tamnijeg tena, posjeduje dužu bradu i kratke hlače i redovno posjećuje džamiju, stoji u oglasu.

Nepoznati prodavač, koji nije ostavio nikakav kontakt, u kojem je moguće uputiti upit samo putem platforme portala, objasnio je da ga je na taj potez nagnao odnos susjeda prema njemu.

Jedina stvar koju moram napomenuti je da su susjedi iz istog ulaza g**na. Upravo iz tog razloga prodajem stan. Najvjerojatnije će novog stanara početi da mrze već od prvog dana, kao što su i mene, iako im ništa nisam skrivio jer im jednostavno smeta kada dođe netko novi. U tom stanu živim duži niz godina. Misle da je čitav ulaz njihov, pa imaju namjeru da zavode neki red. Naravno, sve su to osobe starije od 45 godina koje su sa planina sišle u Banja Luku i ponašaju se kao da su u svom selu. Eto drage vehabije, jesam pravoslavac i patriota, ali njima treba uvesti reda. Zaslužili su za sve ove godine maltretiranja i ponižavanja, objasnio je prodavač u podužem obrazloženju uz oglas o prodaji stana.
PODIJELI OVU VIJESTKOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti


COVID-19
Prikaz zaraženih u BiH i ostalim zemljama regije


POVEZANE VIJESTI


VIJEST SEDMICE


VIDEO SEDMICE

INFO BOX


Copyright © 2013 - 2020 | USKINFO PROMOCIJA d.o.o. | Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!