BEZ ŠMINKE, VJEŠTAČKIH TREPAVICA, UMETAKA I FOTOŠOPA: Ovako stvarno izgleda Anabela

!

BEZ ŠMINKE, VJEŠTAČKIH TREPAVICA, UMETAKA I FOTOŠOPA: Ovako stvarno izgleda Anabela

Objavljeno na dan 09.10.2019 - 12:16 | Izvor: USKinfo.ba | expresstabloid.ba


Pop pjevačica Anabela Bukva ponovo je u žiži javnosti zbog turbulencija na privatnom planu – naime, nedavno je priznala da je poslije sedam godina ljubavi okončala brak sa suprugom Andrejom Atijasom, bez ružnih riječi i iznošenja “prljavog veša”. Uprkos tome što je priznala da se poslije razvoda osjeća kao da joj je neko umro, pjevačica se trudi da je pozitivne misli ne napuštaju, kao i da osmijeh ne skida sa lica, što joj često polazi za rukom.

Iako uglavnom objavljuje fotografije na kojima je nasmijana i tip-top dotjerana, pjevačica koja se godinama unazad ubraja u jednu od najljepših na javnoj sceni pokazala je pratiocima kako zaista izgleda, bez trunke šminke, vještačkih trepavica, ali i filtera na Instagramu.

Anabela se fotografisala u potpuno opuštenom izdanju i bukvalno zapalila društvene mreže – svi su saglasni u tome da pjevačica, koja je u januaru ove godine otpuhala 44 svijećice na rođendanskoj torti, blista, te da bi joj na sjajnom, njegovanom i mladalačkom izgledu mogle pozavidjeti mnogo mlađe devojke.


TAGOVIKOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti

Copyright © 2013 - 2019 USKinfo.ba - Informativni portal | Web developed by IDK Studio - Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!