BIHAĆ: Muškarcu nanesene teške tjelesne povrede, ali ne želi prijaviti slučaj - CUM obavijestio policiju - Evo detalja

Napadač se udaljio u nepoznatom pravcu

BIHAĆ: Muškarcu nanesene teške tjelesne povrede, ali ne želi prijaviti slučaj - CUM obavijestio policiju - Evo detalja

Objavljeno na dan 04.02.2021 - 07:37 | Izvor: USKinfo.ba |


Iz Centra urgentne medicine u Kantonalnoj bolnici "Dr. Irfan Ljubijankić", dežurna osoba je jučer obavijestila policiju oko 11:25 sati, da upravo pružaju pomoć osobi kojoj su nanesene teške tjelesne povrede.

Žrtva je navela da je oko 08:30 sati pred njegovu kuću došla njemu poznata osoba po imenu, te mu nakon verbalne prepirke podesnim predmetom nanijela povrede koje su kasnije konstatovane kao teške. Nakon toga, napadač se udaljio u nepoznatom pravcu, potvrdio je Ale Šiljdedić portparol Uprave policije MUP-a USK-a, za USKinfo.ba.

Zanimljivo je da žrtva ne želi da prijavi ovaj slučaj i za njega je policija saznala samo zbog obaveze osoblja zdravstvenih ustanova da ovakve povrede prijave.


S obzirom da muškarac rođen 1963. godine ne želi prijaviti, niti dati detaljnije informacije o ovom događaju, napadač nije jučer pronađen.

Obaviještena je dežurna tužiteljica koja je utvrdila da se radi o nanošenju teških tjelesnih povreda. U toku je kriminalistička istraga, potvrdio je Šiljdedić za USKinfo.ba

FOTO: Arhiva USKinfo.ba


ZABRANJENO KOPIRANJE SADRŽAJA
Napomena o autorskim pravima za tekst ovog članka

Ako neki drugi medij želi preuzeti dio (maksimalno trećinu) ovog autorskog teksta, dužan je kao izvor navesti portal USKinfo.ba i objaviti link pod kojim je objavljen naš tekst!

Ako neki drugi medij želi preuzeti kompletan autorski tekst, to može učiniti 24 sata nakon njegove objave, i to samo uz dozvolu uredništva portala USKinfo.ba, te je dužan objaviti link pod kojim je objavljen naš tekst.

U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo:

Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.PODIJELI OVU VIJESTKOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti


COVID-19
Prikaz zaraženih u Bosni i Hercegovini | Izvor: Klix.ba


POVEZANE VIJESTI


VIJEST SEDMICE


VIDEO SEDMICE

INFO BOX


Copyright © 2013 - 2020 | USKINFO PROMOCIJA d.o.o. | Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!