Bihać: Najava promotivne kampanje ''Stop korupciji''

!

Bihać: Najava promotivne kampanje ''Stop korupciji''

Objavljeno na dan 06.12.2019 - 12:06 | Izvor: USKinfo.ba |


 U povodu 9. decembra „Međunarodnog dana borbe protiv korupcije“, Uprava policije MUP-a USK uz podršku Ambasade SAD-a u Bosni i Hercegovini, INL-a u Bosni i Hercegovini (Biro za saradnju agencija za provođenje zakona u borbi protiv narkotika Vlade SAD-a) i ICITAP-a u Bosni i Hercegovini (Međunarodni program pomoći u kriminalističkoj obuci Ministarstva pravosuđa SAD-a), realizuje javnu kampanju na temu „Stop korupciji“.

Jednodnevna kampanja će se održati 09.12.2019. godine (ponedeljak), u vremenskom periodu od 10,00-14,00 sati u Trgovačkom centru „Bingo“ u Bihaću kojom prilikom će se dijeliti tematski promotivni materijal, a građani će na info pultu moći postavljati pitanja u vezi navedene teme i dobiti sve potrebne informacije.

S ciljem podizanja svijesti o borbi protiv korupcije mlađih generacija u navedenoj kampanji planirano je učešće učenika završnih razreda JU OŠ Harmani II u Bihaću, koji će zajedno sa policijskim službenicima učestvovati u  raspodjeli promotivnog materijala i popunjavanju upitnika.

Uprava policije MUP USK-a poziva građane da se odazovu navedenoj kampanji i da nam se pridruže u borbi protiv korupcije.
    
PODIJELI OVU VIJESTKOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti


COVID-19
Prikaz zaraženih u BiH i ostalim zemljama regije

Copyright © 2013 - 2020 | USKINFO PROMOCIJA d.o.o. | Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!