Marketing USKinfo.ba
Bihać - Novi detalji horora: Kćerku dala bratu svog novog muža

Slučaj iz Bihaća potresao javnost

Bihać - Novi detalji horora: Kćerku dala bratu svog novog muža

Objavljeno na dan 17.04.2019 - 05:33 | Izvor: USKinfo.ba | avaz.ba


Šesnaestogodišnju djevojčicu iz Bihaća majka je tjerala na seksualni odnos od januara do 11. aprila, kada je djevojčicina nana slučaj prijavila policiji, saznaje „Dnevni avaz“.  

Nakon razvoda djevojčicinih roditelja, starateljstvo je dodijeljeno ocu, koji je već mjesecima na radu u inozemstvu, a ona je ostala s nanom.

Namamila je u Veliku Kladušu

- U međuvremenu se njena majka treći ili četvrti put preudala. Ovog puta otišla je kod nekog muškarca u Veliku Kladušu, a u januaru je nagovorila svoju kćerku da dođe kod nje. Govorila je da će joj sve obezbijediti samo da dođe s njom da živi – saznajemo u Bihaću.

Iza ovoga krije se klasična prodaja vlastitog djeteta.

- Kada je šesnaestogodišnjakinja došla u Veliku Kladušu, odmah je upoznala i brata novog muža svoje majke. Govorila joj je da će imati svoju sobu ako ode u kuću 32-godišnjeg M. F. Otišla je i za djevojčicu je počeo pakao – navodi šokantne detalje naš izvor.

Gdje je, za to vrijeme, otac djevojčice?

- On je u Njemačkoj. Obaviješten je o svemu. Uskoro treba doći u BiH i biti saslušan, jer je dijete ostavio svojoj majci. Čovjek je van sebe – kaže naš sagovornik upućen u istragu.

Dvostruko stariji

Policiju je pozvala nana maloljetne djevojčice, kojoj su komšije iz Velike Kladuše ispričale da je njena unuka „ustupljena muškarcu dvostruko starijem od nje“.

U međuvremenu su uhapšeni i M. F. i njena majka. Istražitelje je šokiralo ponašanje M. F., jer u seksualnom odnosu s maloljetnicom nije vidio ništa sporno.

Ginekološki pregled

U Kantonalnoj bolnici „Dr. Irfan Ljubijankić“ u Bihaću djevojčici je urađen ginekološki pregled. Utvrđeno je da je imala seksualni odnos.
PODIJELI OVU VIJESTKOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti


COVID-19
Prikaz zaraženih u BiH i ostalim zemljama regije


POVEZANE VIJESTI


VIJEST SEDMICE


VIDEO SEDMICE

INFO BOX


Copyright © 2013 - 2020 | USKINFO PROMOCIJA d.o.o. | Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!