Bilo je užasavajuće: Djevojka krenula na fakultet pa stradala na cesti u BiH

!

Bilo je užasavajuće: Djevojka krenula na fakultet pa stradala na cesti u BiH

Objavljeno na dan 04.11.2019 - 06:50 | Izvor: USKinfo.ba | hayat.ba


Katarina Butrica iz Dubrovnika, studentica engleskog jezika i književnosti na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru, nakon što su se na društvenim mrežama pojavile informacije da je nestala, a porodica molila za pomoć, pronađena je mrtva! Katarina je automobilom sletjela s ceste.

Izgubio joj se trag

Nesreća se dogodila na području PU Trebinje od Ravnog prema Ljubinju gdje je u vozilu pronađeno tijelo stradale Dubrovkinje. Inače, Katarina je u subotu krenula iz Dubrovnika prema Mostaru kada joj se gubi svaki trag, piše Večernji.

Jedina dostupna informacija bila je da je prešla granicu između Hrvatske i BiH u 14 sati, a zatim da je u 14.24 sata snimljena u Ravnom, nakon čega je uslijedila tragična vijest. Kod mjesta Kozezi danas oko 11 sati pronađeno je vozilo i u njemu Katarina, prenosi Hayat.ba.
Od dubrovačkog HGSS-a dobili smo informaciju o nestaloj djevojci i nakon što smo stupili u kontakt s njima, ekipe su se spremale za izlazak na teren i prikupljali smo informacije da vidimo kojim smjerom se djevojka kretala i da suzimo samu potragu.

Užasavajući prizori

Išla je iz Dubrovnika prema Mostaru, u Čepikućama prešla granicu i u Ravnom su je snimile kamere i dalje joj se gubio svaki trag. Kad smo krenuli u potragu, dobili smo informaciju kojim putem krenuti. Brzo smo stigli na lice mjesta i vidjeli automobil na 40 do 50 metara dubine, gdje je nesretna djevojka sletjela. Prikazi s mjesta nesreća bili su užasavajući. Odmah smo krenuli u akciju izvlačenja vozila u kojem je bilo tijelo stradale djevojke, zajedno s službenicima Policijske uprave Trebinje i kolegama vatrogascima iz Trebinja. Tijelo je izvučeno i predano na daljnje postupanje. Zasad se ne zna hoće li biti obavljena obdukcija – kazao je Mateo Dadić iz HGSS-a Čapljina.

KOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti


POVEZANE VIJESTI


VIJEST SEDMICE


VIDEO SEDMICE

INFO BOX


Copyright © 2013 - 2019 USKinfo.ba - Informativni portal | Web developed by IDK Studio - Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!