Bišćani se opraštaju od Emira Hujića, od posljedica koronavirusa preminuo u 42. godini

TUGA

Bišćani se opraštaju od Emira Hujića, od posljedica koronavirusa preminuo u 42. godini

Objavljeno na dan 22.09.2020 - 07:17 | Izvor: USKinfo.ba | avaz.ba


Bišćanin Emir Hujić preminuo je iznenada u 42. godini. Od mladog Bišćanina opraštaju se i na društvenim mrežama. A kako je naveo bivši načelnik Bihaća Hamdija Lipovača, Hujić je preminuo od posljedica zaraze koronavirusom.

- Rođeni i odrasli u istoj ulici. Dječačke igre, snove dijelili. Svaki dan po čitav dan. Zajedno i bjeni znali biti od roditelja. Zapalili skladište municije i opet bjeni bili. I rat skupa prošli. Poslije i do danas ostali svoji. Živjeli za šale i majku Safiju, sladoled i frnscokulu što nas je vodio naš Nedo.Pomisliti tada u neko sretno doba da ćeš otići sa 42 godine od neke korone bi nas samo navelo da se dobro nasmijemo.Danas plačem za tobom. Pozdravi majku Safiju i naseg Nedu. Ostaješ moj drug iz ulice dok je nas, tvojih drugova iz ulice - napisao je Lipovača.

Rodjeni i odrasli u istoj ulici. Djecacke igre, snove dijelili. Svaki dan po citav dan. Zajedno i bjeni znali biti od...

Posted by Hamdija Lipovaca on Ponedjeljak, 21. Septembar 2020.

Od Hujića se oprostio i muzičar Alen Islamović.

- Sa velikom žalosti objavljujem da je u Bihaću preminuo Emir Hujić, čovjek intelektualac, obrazovan, odgojen, uzoran otac i suprug moj veliki prijatelj. Njegovoj porodici i rodbini porodica Islamovic izjavljuje sućut. 

Bio si nam drag dečko, čovjek i otac, odgojila te je tvoja uzorna majka, mati i tvoj otac nek ti je vječni rahmet. Alen - napisao je Islamović.

Sa velikom žalosti objavljujem da je u Bihaću preminuo Emir Hujić,čovjek intelektualac ,obrazovan ,odgojen,uzoran otac i...

Posted by Alen Islamovic on Ponedjeljak, 21. Septembar 2020.PODIJELI OVU VIJESTKOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti


COVID-19
Prikaz zaraženih u Bosni i Hercegovini | Izvor: Klix.ba

Copyright © 2013 - 2020 | USKINFO PROMOCIJA d.o.o. | Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!