Bišćanin kamenjem gađao radnike JKP Komrad Bihać

Pajserom pokušao skinuti lisice s točkova

Bišćanin kamenjem gađao radnike JKP Komrad Bihać

Objavljeno na dan 05.09.2017 - 15:45 | Izvor: USKinfo.ba | mojusk.ba


U Bihaću je jučer priveden bahati vozač nakon što je metalnom šipkom-pajser pokušao skinuti sa automobila sredstva za blokadu.

Dana 04.09.2017.godine obratio se uposlenik JKP Komrad T.S.rođen 1979.godine koji je prijavio da lice Š.M.rođen 1959.godine uz pomoć metalne šipke-pajser, pokušava skinuti sa vozila sredstva za blokadu. Daljnji rad na dokumentovanju krivičnog djela „Samovlašće“ nastavljaju istražitelji OKP PS Bihać, stoji u saopćenju MUP-a USK.

Nakon što mu je zaključano vozilo Š.M. (58) je pokazao nezadovoljstvo tako što je bacio kamen na službeno vozilo JKP Komrad Bihać.

Dana 04.09.2017. godine PS obratio se uposlenik JKP Komrad Z.Z.rođen 1974.godine, koji je prijavi lice Š.M. rođen 1959 godine, da je bacio kamen na službeno vozilo pri čemu je isti oštetio. Daljnji rad na dokumentovanju krivičnog djela „Oštećenje tuđe stvari“ nastavljaju istražitelji OKP PS Bihać, stoji u saopćenju MUP-a USK

KOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti


POVEZANE VIJESTI


VIJEST SEDMICE


VIDEO SEDMICE

INFO BOX


Copyright © 2013 - 2019 USKinfo.ba - Informativni portal | Web developed by IDK Studio - Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!