Bišćanka Sanita Dizdarević pokrenula brend ''sd'', vlastitu kolekciju sportske odjeće

Poznata bihaćka fitness trenerica

Bišćanka Sanita Dizdarević pokrenula brend ''sd'', vlastitu kolekciju sportske odjeće

Objavljeno na dan 03.12.2020 - 07:43 | Izvor: USKinfo.ba | Promo članak


Bišćanka Sanita Dizdarević, nekadašnja "bucka", a danas samostalni fitness trener, dovršila je rad na projektu za vlastitu kolekciju sportske odjeće. Svoj brend je je nazvala, kratko i jasno: "sd".

Ovaj "čudotvorac", kako je njeni klijenti zovu, prije nekoliko godina je imala 110 kilograma. Danas se ponosi svojim tijelom i kilažom od 60 kilograma.

"Skidanje kilograma nije samo fizička borba. Pravi front je u glavi.

Tek kad se misli srede i slože, otvara se svijest koja konačno uviđa da su promjene neophodne. Nekad su to fizičke promjene, nekad promjene na više nivoa, a kod mene je slučaj bio - na svakom, a počinjao je upravo od kilograma.

Baš zbog toga, puna sam razumijevanja za sve koji svoju borbu još ne vide kao potrebnu, ili im je daleka. Iza mene su rezultati i dokazi kako je nekad potrebna samo jedna osoba da ukaže na taj prvi, najvažniji korak - odluku da želite kvalitetniji život. Ja volim da jedem, i danas i to se nije promijenilo, ali ovaj put hrana ima ugradbenu ulogu za moj organizam, a ne zapušavanje emotivnih rupa".

Sanita Dizdarević - Brend SD

"Sanita koju manje znate obožava da kuha, obožava da jede, obožava i nekad da se izležava bez granice, ali će uvijek ustati i uraditi 60% više dobrih stvari za svoj organizam. Kao što svi znate ja sam osoba koja je sama postigla sve, skinula sam 54 kg za 16 mjeseci sama bez ičije pomoći, sama sam krenula na put koji gazim hrabro i čvrsto. Već 5 godina pomažem ljudima koji imaju problema sa kilogramima. mentalno i fizički mjenjam njihove živote i sretna sam što sam pronašla svoj put".

Sanita Dizdarević - Brend SD

"Danas sam napokon nakon svih borbi, padova i uspona uspjela da ostvarim svoj san, a to je moja vlastita kolekcija sportske odjeće. Brend "sd" koji će sigurna sam biti prepoznat kao nešto što predstavlja mene, moj rad, trud i moj san".

Sanita je potvrdila za USKinfo.ba kako njen brend "sd" uskoro izlazi na tržište putem online prodaje, te kako se nada da će kvalitet biti prepoznat.

Za više detalja, kao i za prve rezervacije, Sanitu kontaktirajte putem Facebooka: Sanita Dizdarević Fitness Trainer.
PODIJELI OVU VIJESTKOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti


COVID-19
Prikaz zaraženih u Bosni i Hercegovini | Izvor: Klix.ba


POVEZANE VIJESTI


VIJEST SEDMICE


VIDEO SEDMICE

INFO BOX


Copyright © 2013 - 2020 | USKINFO PROMOCIJA d.o.o. | Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!