Bivši seks simbol otvoreno progovorila o paklu koji je proživjela

Ispovijest

Bivši seks simbol otvoreno progovorila o paklu koji je proživjela

Objavljeno na dan 24.01.2020 - 14:45 | Izvor: USKinfo.ba | radiosarajevo.ba


"Mislila sam da sam premlada za biografiju s 37 godina, ali nakon pakla koji sam prošla odvikavajući se sedmicama 2017. malo pomalo počela sam pisati. Kad sam počela razmišljati o svim ponorima u kojima sam bila, shvatila sam da sam tada dosegla dno", rekla je u iskrenom intervjuu Jessica Simpson.

Bilo je jutro uoči Noći vještica, prisjetila se. Sjedila je na suvozačevom sjedištu kraj supruga Erica Johnsona i vozili su kćer u školu.

"Bilo je 7.30 ujutro, a ja sam već bila pijana. Navečer smo pripremali zabavu, nisam bila sposobna za ništa. Suprug me zamolio da pomognem djeci oko odjevenja, a ja se nisam mogla pomaknuti.

Bojala sam se da me ne vide takvu. Sram me je reći da nisam imala pojma ko ih je spremio te večeri", ispričala je iskreno za magazin People, prenosi Jutarnji.

Tada je legla i popila tablete za spavanje. Kaže da drugog jutra nije imala snage izaći iz kreveta i suočiti se sa svojim najbližima. Znala je da ih je iznevjerila. "Opet sam se napila."

Foto: EPA-EFE: Jessica Simpson

Nakon toga je razgovarala s prijateljima i zaključila da mora prestati. 

"Rekla sam da ne mogu više ovako. Da me alkohol čini depresivnom i da mi radi probleme te sam ga se odlučila ostaviti. U tom trenutku svi su oni stali uz mene, zagrlili me i krenuli u borbu skupa sa mnom. Osjećala sam se divno, oslobođeno i napokon potpuno iskreno. Kao da sam prodisala", prisjetila se Jessica.  

Odlučila se javiti svojoj ljekarki.

'Ubijala sam se alkoholom i tabletama. Ostaviti se alkohola bilo je lako. Bila sam toliko ljuta na tu bocu i na sebe kako sam si uopće dozvolila da dođem to te mjere. Teži dio posla bile su terapije i otvaranje na van', rekla je Simpson.

Popularna plavuša u dobi od šest godina doživjela je seksualno uznemiravanje od strane vršnjakinje, obiteljske prijateljice, kod čijih su roditelja ona i njezina porodica često odlazili u posjete.

Jessica je o svemu dugo šutjela, a onda je s 12 godina odlučila roditeljima kazati što se događa.
PODIJELI OVU VIJESTKOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti


COVID-19
Prikaz zaraženih u Bosni i Hercegovini | Izvor: Klix.ba


POVEZANE VIJESTI


VIJEST SEDMICE


VIDEO SEDMICE

INFO BOX


Copyright © 2013 - 2020 | USKINFO PROMOCIJA d.o.o. | Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!