Bosanci, Hrvati, Srbijanci i Crnogorci ušli u kafić u Berlinu i poslali poruku

Druženja

Bosanci, Hrvati, Srbijanci i Crnogorci ušli u kafić u Berlinu i poslali poruku

Objavljeno na dan 30.10.2018 - 15:01 | Izvor: USKinfo.ba | radiosarajevo.ba


Na Facebook grupi “Njemački kutak” objavljena je jedna fotografija koja je  privukla veliku pažnju medija u regionu. Ova grupa na Facebooku okuplja mlade iz cijele bivše Jugoslavije, koji rade ili studiraju u Njemačkoj.

Na njoj je bilo 20 mladih, redom nasmijanih ljudi za stolom u jednom kafiću u Berlinu, a u naslovu objave piše - Skandalozno.

Naravno, nije riječ o skandalu, već su Bosanci, Hrvati, Srbijanci i Crnogorci objavom fotke dodali malo ironije uz prigodan tekst koji su napisali uz fotografiju.

“Bosanci, Crnogorci, Hrvati i Srbi sinoć ušli u kafić u Berlinu tj. ekonomisti, matematičari, fizičari, sociolozi, liječnici, marketeri, psiholozi, farmaceuti, informatičari, statističari i NEĆETE VJEROVATI ŠTO SE DOGODILO! Sjeli su na piće, družili se i smijali! Pouka: nije bitno gdje ste rođeni i u kojeg boga vjerujete, već jeste li go**ar/šu**k ili čovjek!”, navodi se na Facebook stranici "Njemački kutak". 

KOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti

Copyright © 2013 - 2019 USKinfo.ba - Informativni portal | Web developed by IDK Studio - Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!