Bosanska Gradiška: Nakon sudara na autoputu pretučeni vozač i putnici

IZGREDNICI PRIVEDENI

Bosanska Gradiška: Nakon sudara na autoputu pretučeni vozač i putnici

Objavljeno na dan 04.11.2019 - 11:08 | Izvor: USKinfo.ba | klix.ba


Tri osobe su uhapšene zbog tučnjave i oštećenja automobila na autoputu Banja Luka Bosanska Gradiška. Uhapšeni su S.I. i D.Č. iz Bosanske Gradiške i D.P. iz Banja Luke, zbog postojanja sumnje da su počinili krivična djela "Teška tjelesna povreda"; "Tjelesna povreda" i "Oštećenje i oduzimanje tuđe stvari".

Naime, Policijskoj upravi Bosanska Gradiška u nedjelju je prijavljeno da je na autoputu Banja Luka – Bosanska Gradiška, u mjestu Čatrnja došlo do narušavanja javnog reda i mira.

Policijski službenici su utvrdili da se na autoputu dogodila saobraćajna nezgoda sa materijalnom štetom u kojoj su učestvovali Ž.Č. iz Banja Luke sa putničkim automobilom VW Passat i S.I. iz Bosanske Gradiške sa putničkim automobilom Ford Fiesta.

Policija je utvrdila da su nakon saobraćajne nezgode, osobe S.I., D.Č. i D.P. fizički napala tri osobe, nanijevši im tjelesne povrede, a nakon čega su oštetili i putnički automobil Passat.

Uviđaj na licu mjesta izvršili su policijski službenici Policijske uprave Bosanska Gradiška, a o svim okolnostima događaja obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka, koji je naložio da se osobe nakon ispitivanja otpuste na
slobodu, te da se u redovnoj proceduri dostavi izvještaj o počinjenim krivičnim
djelima.
PODIJELI OVU VIJESTKOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti


COVID-19
Prikaz zaraženih u BiH i ostalim zemljama regije


POVEZANE VIJESTI


VIJEST SEDMICE


VIDEO SEDMICE

INFO BOX


Copyright © 2013 - 2020 | USKINFO PROMOCIJA d.o.o. | Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!