Bužim - Podrška nezavisnom kandidatu Nedžadu Kudeliću iz Vrhovske!

BUŽIM

Bužim - Podrška nezavisnom kandidatu Nedžadu Kudeliću iz Vrhovske!

Objavljeno na dan 07.02.2019 - 15:28 | Izvor: USKinfo.ba | uskinfo.ba


Vijećnik u Općinskom vijeću Bužim i predsjednik MZ Vrhovska Nezir Tahić danas je razgovarao sa vršiocem dužnosti Općinskog načelnika Nedžadom Kudelićem o aktivnostima i projektima koji  su aktuelni u ovoj mjesnoj zajednici.

„Danas smo otvoreno razgovarali o nekoliko projekata koji su kandidirani ispred MZ Vrhovska i mogu reći da sam zadovoljan što sam dobio podršku u njihovoj realizaciji od strane vršioca dužnosti Općinskog načelnika Nedžada Kudelića. Konkretno smo razgovarali o sanaciji i rekonstrukciji tri  putna pravca u MZ Vrhovska i to put Bajrektarevića polje- Rusijar, put Bezi-Begovići-Topalovići –Varošine i put Bajrektarevića polje-Jezero Brana koji će se finasirati učešćem građana, Općine Bužim i viših nivoa vlasti. Dosta nam je dijeljenja sadake, želimo stvoriti bolje uslove za život svim stanovnicima MZ Vrhovska, a to možemo samo zajedno i iskreno. Zbog svog poštenja i iskrenosti moram posebno naglasiti kako će nezavisni kandidat za načelnika općine Bužim Nedžad Kudelić imati veliku podršku stanovnika MZ Vrhovska“.-naglasio je Nezir Tahić.

Vršilac dužnosti načelnika općine Bužim Nedžad Kudelić je posebno naglasio:

“ Mi moramo biti servis građanima i moramo znati prepoznati njihove prioritete, a oni su prije svega ogledaju u poboljšanju infratstrukture i stvaranju boljih životnih uslova, kako u MZ Vrhovska, tako i u svim mjesnim zajednicama na području Općine Bužim“

KOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti

Copyright © 2013 - 2019 USKinfo.ba - Informativni portal | Web developed by IDK Studio - Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!