Da li znate šta je ''TIHI SEKS''? Morate da ga isprobate!

!

Da li znate šta je ''TIHI SEKS''? Morate da ga isprobate!

Objavljeno na dan 10.01.2020 - 11:11 | Izvor: USKinfo.ba | oslobodjenje.ba


Postoje i drugačiji načini osim glasnog uzdisanja da partneru pokažete koliko uživate. Pomoću ovih nekoliko trikova začinite svoj seksualni život, a da pritom ni vi ni on ne pustite ni glasa.

Bez žurbe - Ako ste u kući punoj gostiju i rodbine, savjetujemo vam da ne brzate, odnosno da ovog puta zaboravite na brzinski seks jer su velike šanse da ćete nešto srušiti ili preglasno zalupiti vratima i privući pažnju ukućana. 

Umjesto toga, dogovorite mjesto i vrijeme sastanka (spavaća soba ili pak kupatilo) i izaberite pozu u kojoj nema previše akcije. Lotus ili položaj kašike idealni su za tihi seks.

Ništa krevet - I najbolji kreveti škripe kada se na njima neko prepusti strastima. Stoga, zaboravite na krevet i prebacite se na pod ili se primaknite zidu, ako želite da vodite ljubav u stojećem položaju. 

Snađite se i improvizirujte.

Pokrijte usta - Ukoliko želite dodatno da začinite seks, prekrijte jedno drugom dlanom usta ili još bolje - ušutkajte partnera poljupcem. Komunicirajte očima. Pogledom mu dajte do znanja koliko je dobro ono što radi. Osim što ćete ušutkivanjem jedno drugo osigurati da vas niko ne čuje, ovo može preći u vruću igricu pa čak i poprimiti elemente dominacije (naravno ako se oboje slažete), prenosi Metroportal.

Ako već niste, obavezno isprobajte...TAGOVI

PODIJELI OVU VIJESTKOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti


COVID-19
Prikaz zaraženih u Bosni i Hercegovini | Izvor: Klix.ba


POVEZANE VIJESTI


VIJEST SEDMICE


VIDEO SEDMICE

INFO BOX


Copyright © 2013 - 2020 | USKINFO PROMOCIJA d.o.o. | Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!