Dalmatinac pooštrio mjere, naplaćuje čak i dodirivanje njegovih kajaka

ŠALA ILI IPAK NE?

Dalmatinac pooštrio mjere, naplaćuje čak i dodirivanje njegovih kajaka

Objavljeno na dan 11.08.2019 - 13:32 | Izvor: USKinfo.ba | klix.ba


Pojedini dijelovi Jadrana ove godine su šokirali turiste, što zbog visokih cijena, što zbog neobičnih naplaćivanja.

Tako smo na Krku mogli vidjeti naplaćivanje hlada na privatnoj plaži, a sada je objavljena fotografija na kojoj jedan od Dalmatinaca navodi da će naplatiti svako dodirivanje njegovih kajaka.

Facebook publiku nasmijala je i iznenadila nova objava na stranici "Dnevna doza prosječnog Dalmatinca" koja inače objavljuje stvari satiričnog sadržaja. 

Tako su, između ostalog objavili i fotografiju natpisa koji je zakačen na zid jedne od radnji za iznajmljivanje kajaka, gdje je vlasnik jasno naveo kako će se svako dodirivanje kajaka naplaćivati.
Bilo da se radi o šali, upozorenju da ne troše vlasnikovo vrijeme ili nečemu sličnom - objava je dobila podijeljene reakcije publike. Neki su pitali koliko košta dodir, dok su drugi rekli da bi trebalo zvati poreznu da provjeri da li je prijavio cijenu za dodirivanje. Mnogi su se, ipak, samo nasmijali smatrajući da je u pitanju šala.

KOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti


POVEZANE VIJESTI


VIJEST SEDMICE


VIDEO SEDMICE

INFO BOX


Copyright © 2013 - 2019 USKinfo.ba - Informativni portal | Web developed by IDK Studio - Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!