Dana White potvrdio: Conor McGregor želi revanš protiv Habiba Nurmagomedova

SPREMNO NOVO LUDILO

Dana White potvrdio: Conor McGregor želi revanš protiv Habiba Nurmagomedova

Objavljeno na dan 08.10.2018 - 23:09 | Izvor: USKinfo.ba | klix.ba


Predsjednik UFC-a Dana White izjavio je kako ga je Conor McGregor već kontaktirao tražeći ekspresni revanš protiv Habiba Nurmagomedova.
McGregor (21-4) pretprio je poraz u četvrtoj rundi od Nurmagomedova (27-0) na UFC 229 priredbi prošlog vikenda u Las Vegasu. Nakon meča je uslijedio haos, a Nurmagomedov je čak iskočio iz oktagona i napao člana McGregorovog tima.

Kasnije te noći McGregor je na društvenim mrežama napisao "kako se veseli revanšu". White je danas "Firts Takeu" rekao kako ga je McGregor također direktno kontaktirao.

"Nurmagomedov prvo mora ići pred komisiju Nevade i vidjet ćemo šta će se desiti s njim i cijelim ovim neredom. Međutim, Conor McGregor me već zvao, želi revanš", rekao je White.

"To je ono što je Conor tražio. Vidjet ćemo šta će se desiti s Habibom i šta će biti sljedeće. Tony Ferguson izgleda nevjerovatno. Njih dvojica su se trebala tri puta susresti, ali se to nikad nije desilo. Vidjet ćemo kako će se stvari sada odigrati", dodao je White.

Podsjetimo, White je jučer izjavio kako je nekoliko članova Nurmagomedovog tima uhapšeno, ali su pušteni budući da ih je McGregor odbio tužiti.

KOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti


POVEZANE VIJESTI


VIJEST SEDMICE


VIDEO SEDMICE

INFO BOX


Copyright © 2013 - 2019 USKinfo.ba - Informativni portal | Web developed by IDK Studio - Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!