Delegacija NSBiH u Budvi: Hoće li biti formirana ''Balkanska liga''?

N/FS BiH

Delegacija NSBiH u Budvi: Hoće li biti formirana ''Balkanska liga''?

Objavljeno na dan 26.11.2015 - 10:36 | Izvor: USKinfo.ba | fokus.ba


Serija sastanaka predstavnika regionalnih fudbalskih asocijacija nastavlja se sutra, 27. novembra, u Budvi, u organizaciji Fudbalskog saveza Crne Gore, javlja Anadolu Agency (AA).

Bit će to treći sastanak, poslije onih održanih u Ljubljani i Opatiji, na kojima su o aktuelnim temama razgovarali predstavnici fudbalskih saveza Bosne i Hercegovine, Srbije, Hrvatske, Crne Gore, Makedonije i Slovenije.

“Sastanak u Budvi bit će proširen jer će prisustvovati i predsjednici i generalni sekretari nacionalnih saveza Albanije, Bugarske, Grčke, Kipra i Rumunije”, ističu iz Nogometnog/Fudbalskog saveza BiH (N/FS BiH), prenosi Anadolu Agency (AA).

Na dnevnom redu sutrašnjeg sastanka su aktuelna pitanja u FIFA-i i UEFA-i, regionalna saradnja sa posebnim osvrtom na mogućnost formiranja regionalne lige, te odigravanju utakmica između reprezentativnih selekcija ovih saveza.

N/FS BiH na sastanku u Budvi predstavljat će predsjednik Elvedin Begić, potpredsjednici Darko Ljubojević i Ivan Beus, te generalni sekretar Jasmin Baković.

 
PODIJELI OVU VIJESTKOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti


COVID-19
Prikaz zaraženih u Bosni i Hercegovini | Izvor: Klix.ba


POVEZANE VIJESTI


VIJEST SEDMICE


VIDEO SEDMICE

INFO BOX


Copyright © 2013 - 2020 | USKINFO PROMOCIJA d.o.o. | Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!