DF: Boriti se na sve načine protiv podjele zemlje

BiH

DF: Boriti se na sve načine protiv podjele zemlje

Objavljeno na dan 17.11.2016 - 16:34 | Izvor: USKinfo.ba | ba.n1info.com


Demokratska fronta, u povodu obilježavanja 25. godišnjice nekadašnje "Hrvatske zajednice Herceg-Bosne", saopćila je da će na sve moguće načine boriti protiv podjele zemlje.

Kako se navodi u saopćenju, jutros su u Mostaru postavljene zastave nekadašnje tzv. Hrvatske Republike Herceg Bosne. Danas je predviđena proslava njene dvadeset petogodišnjice.

Demokratska fronta dalje upozorava da se i u ovom dijelu zemlje "završavaju podjele započete ratom, a uz saglasnost aktuelne svebošnjačke koalicije“.

"Pozicija Demokratske fronte u ovom trenutku je takva da možemo samo upozoravati i apelovati, uz ponovnu konstataciju da će se naša partija i naši članovi na sve moguće načine boriti protiv podjele ove zemlje, a izbori su odredili i parlamentarne većine na svim nivoima, pa osim poziva na građanski otpor i neposluh, drugog oružja u ovom trenutku nemamo", poručuje DF.


TAGOVI
DFKOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti


POVEZANE VIJESTI


VIJEST SEDMICE


VIDEO SEDMICE

INFO BOX


Copyright © 2013 - 2019 USKinfo.ba - Informativni portal | Web developed by IDK Studio - Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!