Disney najavio novu trilogiju iz svijeta Ratova zvijezda i nove nastavke Avatara

!

Disney najavio novu trilogiju iz svijeta Ratova zvijezda i nove nastavke Avatara

Objavljeno na dan 08.05.2019 - 08:31 | Izvor: USKinfo.ba | ba.n1info.com


Tri nova filma iz svijeta "Ratova zvijezda" dolazi na filmska platna od decembra 2022. godine, po jedan svake dvije godine, objavio je filmski studio Disney koji je također najavio da će odgoditi za godinu dana izlazak drugog dijela filma Avatar, sve do decembra 2021.

Film "The Rise of Skywalker", devet nastavak čuvenog serijala "Ratovi zvijezda" koji dolazi u kina u decembru ove godine završava originalni serijal koji je počeo 1977. godine, objavila je kompanija Disney.

Disney koji je 2012. Jamesa Camerona "Avatar 2" će, prema novom planu, doći u kina 17. decembra 2021, umjesto decembra 2020. kako je najavljeno u posljednjoj izmjeni datuma. Nastavci koji slijede su također prebačeni na 2023., 2025. i 2027.

Cameronov "Avatar" i danas drži rekord kada je riječ o zaradi od prodanih ulaznica (2,79 milijardi dolara) iako zarada filma "Osvetnici: Kraj igre" prijeti da će nadmašiti zaradu Avatara

Ove najave znače da će Disney "vladati" u kinima narednih devet sezona za Božić ili s filmom iz sage "Avatar" ili "Ratova zvijezda" osim 2020. godine kada kompanija planira izlazak filma "Priča sa zapadne strane" (West Side Story) Stevena Spielberga. TAGOVI

PODIJELI OVU VIJESTKOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti


COVID-19
Prikaz zaraženih u BiH i ostalim zemljama regije


POVEZANE VIJESTI


VIJEST SEDMICE


VIDEO SEDMICE

INFO BOX


Copyright © 2013 - 2020 | USKINFO PROMOCIJA d.o.o. | Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!