Dječak pronađen mrtav u kamp-prikolici, policija uhapsila majku

ENGLESKA

Dječak pronađen mrtav u kamp-prikolici, policija uhapsila majku

Objavljeno na dan 23.08.2019 - 09:47 | Izvor: USKinfo.ba | fokus.ba


Dječak (10) pronađen je jučer bez svijesti u kamp-prikolici u Birminghamu, a njegova majka je uhapšena zbog sumnje da je kriva za smrt sina.

Policija je saopštila kako je žena (44) uhapšena zbog sumnje da je zanemarila dijete i da ostaje u policijskom pritvoru.

– Ovo je zaista tragičan događaj u kojem je dijete pronađeno mrtvo. Pokrenuli smo istragu kako bismo razjasnili šta se desilo u danima koji su prethodili njegovoj smrti i da bismo utvrdili jesu li neki faktori doprinijeli tragičnoj smrti – naveli su iz policije.

Mediji navode kako je policija došla po pozivu da je dječak u kritičnom stanju pronađen u kamp-prikolici ispred jedne porodične kuće. Na lice mjesta, osim policije, stigle su i dvije ekipe Hitne pomoći.

Jedan neimenovani mještanin je kazao kako je dječak bio sam kod kuće.

– Vidio sam policiju i Hitnu pomoć u kamp-prikolici, neko je rekao da je unutra dječak pronađen mrtav. Koliko znam, roditelji nisu bili kod kuće i stigli su tek oko ručka, a policija ih je dočekala – rekao je jedan od komšija.

Foto: Ilustracija

KOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti


POVEZANE VIJESTI


VIJEST SEDMICE


VIDEO SEDMICE

INFO BOX


Copyright © 2013 - 2019 USKinfo.ba - Informativni portal | Web developed by IDK Studio - Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!