Djevojčicu s Downovim sindromom na smrt pretukao majčin dečko

OKRUTNOST U SAD-U

Djevojčicu s Downovim sindromom na smrt pretukao majčin dečko

Objavljeno na dan 03.04.2019 - 10:11 | Izvor: USKinfo.ba | klix.ba


Djevojčicu s Downovim sindromom staru četiri godine pretukao je dečko njene majke jer ga je djevojčica, kako je rekao, uznemiravala.

Prema saopćenju policijskog odjela u San Bernardinu 24-godišnji Adam Hughes čuvao je djecu svoje djevojke, kada ga je četverogodišnjakinja Kylee Willis naljutila, prenosi Daily Mail. 

On ju je tada pretukao, a potom stavio u krevet na spavanje. Kad je nekoliko sati kasnije otišao provjeriti je li sve uredu s Kylee, otkrio je da ne reagira. Djetetovi prsti i usne bili su plavi.

Hughes je tada nazvao svoju djevojku Corinne Blake koja je pozvala hitnu pomoć. Ljekari su djevojčicu prebacili u bolnicu zbog teških povreda glave. Kylee je nekoliko dana bila priključena na aparate za održavanje života no njeno malo tijelo više nije moglo izdržati. 

Umrla je usljed ozljeda koje joj je nanio majčin dečko. I Hughes i Blake prvobitno su uhapšeni zbog optužbe za okrutnost prema djetetu, ali nakon Kyleene smrti Hughes je osumnjičen za ubistvo djeteta i nalazi se u pritvoru.

Blake je u međuvremenu puštena iz pritvora nakon što je platila kauciju. Inače Blake je radila kao blagajnica i majka je četvero djece. S Hughesom je bila u vezi dvije godine.

KOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti

Copyright © 2013 - 2019 USKinfo.ba - Informativni portal | Web developed by IDK Studio - Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!