Djevojku brutalno silovala trojica muškaraca na ulici, njen momak prebijen i vezan gledao mučne scene

Napali ih razbijenim flašama

Djevojku brutalno silovala trojica muškaraca na ulici, njen momak prebijen i vezan gledao mučne scene

Objavljeno na dan 26.03.2019 - 09:50 | Izvor: USKinfo.ba | avaz.ba


Grkinja (23) i njen momak su pred sudom ponovo preživjeli scene iz oktobra 2016, kada su ih na događaju organiziranom u ime solidarnosti sa izbjeglicama napali migranti.

 Djevojka je grupno silovana od strane trojice izbjeglica iz Alžira i Sirije, dok je njen momak bio pretučen i vezan i morao je sve gledati. 

Djevojka je sa svojim momkom odlučila posjetiti događaj organiziran na Univerzitetu u Solunu kako bi se iskazala solidarnost sa izbjeglicama.

U toku humanitarne žurke, studentkinja i njen momak su prolazili kroz dvorište Univerziteta, kada su ih iznenada napala trojica migranata sa razbijenim flašama i vezali ih.

Izbjeglice su primorale ženu na oralni seks prijetnjama da će je ubiti zajedno sa njenim momkom i zatim su je opljačkali, a sve se dešavalo dok je događaj za solidarnost sa izbjeglicama u organizaciji studentskih grupa i političkih nevladinih organizacija i dalje trajao samo nekoliko metara od scene brutalnog zločina.

Grčka policije je uspjela uhapsiti trojicu migranata. U stanu u kojem su živjeli migranti policija je pronašla drogu, 5.500 eura u gotovini i ukradeni nakit.

Prošle sedmice sud u Solunu je osudio dvojicu migranata, dok će se trećem napadaču od devetnaest godina suditi kao maloljetniku.

KOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti

Copyright © 2013 - 2019 USKinfo.ba - Informativni portal | Web developed by IDK Studio - Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!