Dodik u restoranu Narodne skupštine RS-a, kritikovao Crnadka zbog njegovog izlaganja

VIDNO NEZADOVOLJAN

Dodik u restoranu Narodne skupštine RS-a, kritikovao Crnadka zbog njegovog izlaganja

Objavljeno na dan 19.02.2020 - 05:55 | Izvor: USKinfo.ba | klix.ba


Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik preksinoć je prišao zastupniku u Narodnoj skupštini RS-a Igoru Crnadku te ga verbalno napao zbog kritika koje je iznio na račun njegove politike.

Crnadak je sinoć zajedno s predsjednikom PDP-a Branislavom Borenovićem i bivšim članom Predsjedništva BiH Mladenom Ivanićem sjedio u restoranu Narodne skupštine RS-a kada im je za stol prišao član Predsjedništva BiH Milorad Dodik.

Predsjednik SNSD-a bio je vidno nezadovoljan izlaganjem Crnadka u Narodnoj skupštini RS-a, a koji je u obraćanju entitetskim zakonodavcima između ostalog rekao da je na sastanku s predsjednicom RS-a Željkom Cvijanović bilo nekoliko "avanturističkih i luđačkih diskusija" te da je jedan od učesnika sastanka rekao da zaključci koji su predloženi NSRS-u nisu provedivi.

Ovim povodom kontaktirali smo zastupnika Igora Crnadka koji nam je rekao da nema komentar i da može samo potvrditi kako im je Dodik prišao za stol.

"Ne bih prepričavao. Dovoljno je to što je objavljeno. Ne bih htio ništa komentarisati. Sve što sam imao rekao sam u sali Narodne skupštine RS-a", kazao je Crnadak.
PODIJELI OVU VIJESTKOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti


COVID-19
Prikaz zaraženih u BiH i ostalim zemljama regije

Copyright © 2013 - 2020 | USKINFO PROMOCIJA d.o.o. | Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!