Doris Dragović objavila prvi spot nakon 10 godina

FANOVI ODUŠEVLJENI

Doris Dragović objavila prvi spot nakon 10 godina

Objavljeno na dan 13.08.2019 - 07:24 | Izvor: USKinfo.ba | klix.ba


Hrvatska pjevačica Dorid Dragović iznenadila je fanove objavivši novu pjesmu i spot. "Brod za nabolje" je njen prvi samostalni spot u posljednjih 10 godina godina.

Pjesmu je napisao Ivan Huljić, sin Tončija Huljića koji je s Doris već sarađivao na njenom posljednjem albumu "Ja vjerujem", piše Index.hr. 

Povodom izlaska nove pjesme, pjevačica je istakla kako je, u doba YouTubea i stalnog brojanja klikova, i dalje zainteresirana isključivo za kvalitet. 

"Nikada mi brojke nisu bile važne već samo ljepota umjetnosti i duše. Ista me ta ljepota privukla pjesmi, a to je ono što ljudi, što publika osjeti. Nismo li svi željni toga?", izjavila je Doris.
Spot je režirao Vojan Koceić, a Doris u njemu neodoljivo podsjeća na izdanje iz "Marije Magdalene", s kojom je Hrvatsku 1999. godine predstavljala na Eurosongu.

Iako rijetko izdaje pjesme, Doris je ovog ljeta prilično zaposlena. Nakon koncerata u Splitu i Primoštenu, slijede pripreme za spektakl u zagrebačkoj Areni zakazan za 30. novembar.

KOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti

Copyright © 2013 - 2019 USKinfo.ba - Informativni portal | Web developed by IDK Studio - Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!