Državna bagro, čuvaj se - Emisija ''Neuroskeptik'' uskoro kreće sa emitovanjem

Kritika apsurda i gluposti kojom smo okruženi

Državna bagro, čuvaj se - Emisija ''Neuroskeptik'' uskoro kreće sa emitovanjem

Objavljeno na dan 07.02.2016 - 20:20 | Izvor: USKinfo.ba |


Emisija ''Neuroskeptik'' koja od idućeg ponedjeljka (15.02.) kreće sa emitovanjem, rađena je u zajedničkoj produkciji Agencije za marketing i produkciju ''Trik'' iz Bihaća i informativnog web portala ''USKinfo.ba''.  Emisija će se svakog ponedjeljka emitovati na našem portalu, dok će pravo objave i distribucije imati i naši partneri i prijateljski portali. Sadržaj emisije može se podijeliti u dva dijela. Prvi će se sastojati od kritike gluposti i apsurda kojima smo okruženi na način da će se raditi parodija od istih. Drugi dio emisije zove se ''nervira me'' i sadrži '' želje građana''. 
Dakle, sve što vas nervira, smeta ili ne volite u gradovima iz kojih dolazite, kantonima, entitetima ili državi, proslijedite nama i voditelj emisije će to reći umjesto vas. Nešto kao anonimna prijava. Za određene ''stvari'' i optužbe kao što su kriminal, korupcija, nepotizam i ostale sveprisutne pojave u bh društvu, ipak morate imati određene dokaze. Epizode će biti kratke, u trajanju od cca sedam minuta. Voditelj emisije je Ino Tuzlak. 

KOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti

Copyright © 2013 - 2019 USKinfo.ba - Informativni portal | Web developed by IDK Studio - Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!