Državni zatvor zapošljava 26 službenika, traže se savjetnici, saradnici, ljekari...

17 RADNIH MJESTA

Državni zatvor zapošljava 26 službenika, traže se savjetnici, saradnici, ljekari...

Objavljeno na dan 01.01.2020 - 22:07 | Izvor: USKinfo.ba | klix.ba


Zavod za izvršenje krivičnih sankcija, pritvora i drugih mjera Bosne i Hercegovine raspisao je putem Agencije za državnu službu BiH javni konkurs za prijem čak 26 državnih službenika na 17 radnih mjesta.

Državni zatvor raspisao je konkurs putem Agencije za državnu službu Bosne i Hercegovine, a u skladu sa Zakonom o državnoj službi u institucijama BiH. Na javnom konkursu oglašena su, između ostalog, radna mjesta stručnih savjetnika, ljekara, psihologa i sanitarnih inžinjera.

Za potrebe zaposlenja formirane su dvije komisije. Prva komisija zadužena je za konkursnu proceduru za prijem državnih službenika na radna mjesta: stručni savjetnik za stručno usavršavanje i obučavanje pripadnika službe osiguranja, načelnik Službe odgoja - tretmana, vaspitač – stručni savjetnik, socijalni radnik – viši stručni saradnik, načelnik službe, stručni savjetnik za budžet, stručni savjetnik za upravljanje ljudskim potencijalima i glasnogovornik, stručni savjetnik za pravne poslove, stručni savjetnik za javne nabavke i stručni saradnik za blagajnu i depozit osuđenih i pritvorenih osoba.

Druga komisija zadužena je za prijem državnih službenika na radna mjesta: psiholog u prijemnom odjeljenju, načelnik Službe zdravstvene zaštite, ljekar opće prakse, sanitarni inžinjer, stomatolog - stručni savjetnik, stručni savjetnik inžinjer elektrotehnike i stručni savjetnik – inžinjer hemijske tehnologije.

Neto plaće za stručne savjetnike iznose 1.298 KM, za više stručne saradnike 1.117 KM, za stručne saradnike 998 KM, a za načelnike čak i 1.545 KM. Zainteresovani kandidati, koji ispunjavaju uslove, mogu aplicirati na konkurs na kojem je oglašeno 26 pozicija najkasnije do 17. januara 2020. godine.

Kompletan sadržaj javnog konkursa, zajedno s uslovima i dokumentima potrebnim za apliciranje, možete pročitati ovdje.
PODIJELI OVU VIJESTKOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti


COVID-19
Prikaz zaraženih u BiH i ostalim zemljama regije


POVEZANE VIJESTI


VIJEST SEDMICE


VIDEO SEDMICE

INFO BOX


Copyright © 2013 - 2020 | USKINFO PROMOCIJA d.o.o. | Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!