Ekonomski fakultet u Bihaću promovisao 76 diplomaca i 11 magistara

MLADI SU BOGATSTVO

Ekonomski fakultet u Bihaću promovisao 76 diplomaca i 11 magistara

Objavljeno na dan 05.04.2019 - 09:38 | Izvor: USKinfo.ba | klix.ba


U prisustvu roditelja, prijatelja, akademske zajednice i predstavnika izvršne i zakonodavne vlasti Grada Bihaća i Unsko-sanskog kantona u Muzeju AVNOJ-a jučer je održana svečana promocija 76 diplomanata i 11 magistranata Ekonomskog fakulteta u Bihaću.

Diplomantima i magistrantima čestitala je na uspješnom završetku studiju Mirela Kljajić-Dervić, dekanesa Ekonomskog fakulteta. Istakla je da su studenti tokom studija pokazali zavidno znanje, trud i odricanje. 

Zanimljivo je da je diplomant Emil Pajazetović koji je diplomirao Računovodstvo i reviziju već našao posao i radi u jednoj banci. 

"Danas ste završili još jedno poglavlje u vašem životu i sada slijede novi izazovi koje ćete, uvjeren sam, uspješno prebroditi i pokazati da je najveće bogatstvo naše države upravo znanje mladih ljudi", kazao je gradonačelnik Fazlić.

Čestitke mladim stručnjacima uputili su i Nevzet Veladžić, v.d. rektora Univerziteta u Bihaću i Edin Mašić ispred Ministarstva obrazovanja USK .

KOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti

Copyright © 2013 - 2019 USKinfo.ba - Informativni portal | Web developed by IDK Studio - Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!