Elizabeth Hurley potpuno gola na nedavno objavljenoj fotografiji na Instagramu

54-GODIŠNJAKINJA

Elizabeth Hurley potpuno gola na nedavno objavljenoj fotografiji na Instagramu

Objavljeno na dan 17.07.2019 - 07:23 | Izvor: USKinfo.ba | klix.ba


 

Elizabeth Hurley, popularna britanska glumica i model te odnedavno i dizajnerica kupaćih kostima, na svom Instagram profilu objavila je fotografiju iz bazena na kojoj je potpuno naga, piše Metro.

Ova globalna zvijezda i seks simbol i dalje očarava svojom nevjerovatnom figurom, a da se primijetiti da je njen Instagram popunjen fotografijama na kojima ona nosi upravo svoje bikini kreacije i to šarolikih dizajnerskih rješenja i različitih boja.

Na zadnjoj objavljenoj fotografiji na ovoj društvenoj mreži Hurley je odlučila razbiti svoju rutinu i objaviti fotografiju na kojoj je prikazana potpuno bez odjeće, ali pošto je uronjena u bazen ipak se ne vide intimni dijelovi tijela.
Brojni fanovi na Instagramu su u komentaru objave imali samo riječi hvale na njen izgled, posebno uzme li se u obzir činjenica da je Elizabeth Hurley prošlog mjeseca napunila 54 godine.


TAGOVIKOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti

Copyright © 2013 - 2019 USKinfo.ba - Informativni portal | Web developed by IDK Studio - Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!