Europharm apoteke - Povoljne cijene, ljubazno osoblje, velika sniženja, širok asortiman - Ocijenili građani!

Pohvale velikog broja građana

Europharm apoteke - Povoljne cijene, ljubazno osoblje, velika sniženja, širok asortiman - Ocijenili građani!

Objavljeno na dan 16.01.2018 - 13:13 | Izvor: USKinfo.ba |


Veliki je broj stvari po čemu se grupacija apoteka Europharm razlikuje od drugih. Ukoliko ste nekad posjetili naše apoteke u Bihaću, Cazinu i Velikoj Kladuši, primjetili ste širok asortiman proizvoda, ljubazno i uslužno osoblje, ali i česte akcije i sniženja. Skoro da ne prođe nijedan dan u mjesecu, a da se neki proizvod ne nalazi na sniženju u našim apotekama.

Pored toga, svakog mjeseca, barem jednom organizujemo besplatno mjerenje šećera u krvi, mjerenje krvnog pritiska, vitamina i minerala u organizmu, i sl. Prvi smo koji imaju online prodaju i jedini dolazimo na kućnu adresu. Mnogima to ne znači puno, ali starijim osobama, po ekstremno niskim ili visokim temperaturama zraka, itekako znači naš dolazak na kućnu adresu. O nepokretnim osobama, da ne govorimo.

Imamo izuzetno povoljno cijene, čemu svjedoče komentari i ocjene na društvenim mrežama i recenzije.

Društveno smo odgovorni, volontiramo i organizujemo humanitarne akcije, za šta smo prošle godine i nagrađeni od strane Crvenog križa Cazin.

Podržavamo sport, za koji smo nekoliko puta izdvajali novčana sredstva. Sponzori smo kampanje "Uživaj naše" koja promoviše turistički potencijal Unsko-sanskog kantona. 

Ulažemo u marketing, reklamiramo se na prostoru cijelog Unsko-sanskog kantona, Radio-televiziji USK, bilboardima, web portalima, društvenim mrežama, a sve u cilju boljeg informisanja naših kupaca i poslovnih partnera. Svakodnevno snimamo video materijale u kojima savjetujemo naše kupce i pacijente o proizvodima, načinu korištenja i učinku, kontraindikacijama i sl.

Zapošljavamo veliki broj mladih osoba, čime nastojimo, koliko je u našoj moći, smanjiti broj odlazaka iz Bosne i Hercegovine. 

U svemu ovom, zadovoljni kupci su nam najveća snaga, čiji nas pozitivni komentari i kritike "tjeraju" da budemo još bolji. 

Hvala na povjerenju. 

Vaš Europharm

 

 

KOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti

Copyright © 2013 - 2015 USKinfo.ba - Informativni portal | Web developed by IDK Studio - Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!