FlyBosnia planira nabaviti još tri aviona

ŠIRENJE FLOTE

FlyBosnia planira nabaviti još tri aviona

Objavljeno na dan 04.03.2019 - 15:27 | Izvor: USKinfo.ba | klix.ba


Aviokompanija FlyBosnia danas je potpisala pismo namjere za dodatna tri aviona Airbus A319, koji će se isporučivati postepeno u narednim kvartalima. Ovi avioni omogućit će ovoj kompaniji da progresivno proširuje pokrivenost destinacija, budući da će do 2023. izgraditi planiranu flotu od osam aviona.

"Postigli smo značajan napredak u potvrđivanju slotova na aerodromima, u pripremi za predstojeće pokretanje redovnih linija. Također, radimo i na potvrdi određenih charter letova iz brojnih charter zahtjeva koje smo do sada dobili", rekao je Chris Gabriel, generalni direktor FlyBosnia.

On je kazao da FlyBosnia trenutno zapošljava dodatnu posadu i obogaćujemo obuku kako bi osigurali obećanje da će povezati BiH s odabranim destinacijama u Evropi i na Bliskom istoku direktnim letovima. 

"Od trenutka rezervisanja putovanja do trenutka povratka kući - naša je misija učiniti vaše putovanje nezaboravnim", dodao je Gabriel.

KOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti

Copyright © 2013 - 2015 USKinfo.ba - Informativni portal | Web developed by IDK Studio - Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!