Forum mladih GO SDP BiH Bihać Vratimo osmijeh na dječija lica

Vratimo osmijeh na dječija lica

Forum mladih GO SDP BiH Bihać Vratimo osmijeh na dječija lica

Objavljeno na dan 29.12.2018 - 15:14 | Izvor: USKinfo.ba | uskinfo.ba


”Vratimo osmijeh na dječija lica” naziv je humanitarne akcije koju organizira već duži niz godina Forum mladih Gradske organizacije SDP BiH Bihać.

- Cilj naše akcije je da u danima darivanja pred istek Stare i početak Nove godine, obraduje novogodišnjim paketićima mališane i vratimo osmijeh na njihova lica. Darivanje mališana, Forum mladih zajedno sa Djedom Mrazom započeo je jutros u 11:00h posjetom JU Socijalno pedagoške životne zajednice na Kamenici, a nakon toga i na Odjelu pedijatrije KB ”dr. Irfan Ljubijankić”, gdje su uz druženje sa Djeda Mrazom mališanima uručeni i novogodišnji paketići kao i velika torta sa željama da se u što skorijem vremenu vrate svojim domovima - rekao je za naš portal Aljoša Aljo Bobić, predsjednik Foruma mladih GO SDP BiH Bihać.

Forum mladih Gradske organizacije SDP BiH Bihać ovom prilikom djeci širom svijeta želi mnogo zdravlja i osmijeha na licu. Dragim sugrađankama i sugrađanima, sretna i uspješna Nova 2019. godina !

 


TAGOVIKOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti

Copyright © 2013 - 2019 USKinfo.ba - Informativni portal | Web developed by IDK Studio - Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!