FOTO - Amra i Edin Džeko fotografijom oduševili fanove

...

FOTO - Amra i Edin Džeko fotografijom oduševili fanove

Objavljeno na dan 06.08.2019 - 13:14 | Izvor: USKinfo.ba | azra.ba


Jedan od najpoznatijih parova zasigurno su Amra i Edin Džeko. Par se vjenčao 2016. godine. S javnošću su tad podijelili fotografiju, ali nisu previše govorili o tome. 

Svoju vezu počeli su 2012. godine. Ipak, Amra je u velikom intervju za “Azru” prvi put otkrila detalje vjenčanja s Edinom.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

✨8✨ #love #anniversary #2407

Objavu dijeli Amra Džeko (@amra_silajdzic)

– Naše vjenčanje je bilo tako spontano. Mi smo ga zamišljali kao jedan intiman doživljaj, čak nisam htjela imati ni vjenčanicu. Šetajući ulicom slučajno sam ušla u jednu prodavnicu i vidjela vjenčanicu čiji mi se kroj mnogo dopao. Prodavačica ju je stilizovala s lijepim i elegantnim detaljima, i odjednom sam imala i haljinu i frizuru i komplet organizaciju. Prvobitna ideja je bila da budemo nas dvoje tu, ali ipak smo se odlučili da pozovemo roditelje. 
Zaista je bilo predivno, organizovalo se u nekoliko dana. Bilo je kišovito i vjetrovito tog januara, ali taj dan nam ništa nije pokvarilo. Fotograf je baš zabilježio taj momenat kada meni Edin popravlja haljinu. Tu se na drugačiji način vidi da smo podrška jedno drugom u svemu i na taj banalan način – rekla nam je Amra.

Amra i Edin Džeko često obraduju svoje fanove zajedničkom fotografijom, a to je bio i danas slučaj. Amra je na svom instagram profilu objavila njihovu zajedniču fotografiju i tako obradovala sve njene fanove.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

💘 #whatever #together

Objavu dijeli Amra Džeko (@amra_silajdzic)

Podsjećamo, Amra i Edin ubrzo nakon vjenčanja su dobili kćerku Unu, a dvije godine kasnije i sina Danija. Amra iz prethodnog braka ima kćerku Sofiju.

– Sofia je poprilično dobar tinejdžer. Nas dvije imamo poseban odnos gdje sjednemo kao dvije prijateljice, i moram reći da je jako zrela za svoje godine, i odgovorna. Kada dođe do njenog bezveznog postupka više se naljutim jer znam da to njena inteligencija ne bi trebala dozvoliti, ali opet ona ima 15 godina i sve je to normalno. Na posljednjem roditeljskom sastanku njena razrednica me dovela do suza kada mi je prenosila utiske ostalih profesora, koliko su zadovoljni Sofijom. S druge strane od velike mi je pomoći u kući, nekada mi bude i žao koliko obaveza ima. Danija i Unu posebno je doživjela tako lijepo, u njihovom odnosu nema sekunde ljubomore – rekla je Amra kako se snalazi sa izazovima majčinstva.PODIJELI OVU VIJESTKOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti

Copyright © 2013 - 2020 | USKINFO PROMOCIJA d.o.o. | Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!