FOTO - Dara Bubamara pokazala tijelo ispod providnog kombinezona

U 44. godini slikala se skoro gola

FOTO - Dara Bubamara pokazala tijelo ispod providnog kombinezona

Objavljeno na dan 14.08.2019 - 11:57 | Izvor: USKinfo.ba | avaz.ba


Dara Bubamara (43) često se opasno zaigra u sređivanju svojih fotografija, ali isto tako često znaju i da iznenade njene paparaco fotografije s mora, na kojima se vidi u realnom svjetlu.

Ovaj put Dara se opet fotkala tip-top sređena, na moru, a iako je fotka očigledno obrađena, jedan detalj je promakao. 
Radi se o tome što je Bubamara pozirala u providnoj haljini, pa je dvije fotografije u istom izdanju objavila, ne mareći što je na obje pokazala previše. 

Darine grudi jasno se vide, što je izazvalo brojne komentare.  

- "Joj Radoja, da sam konobar u tom lokalu, morao bih probati da te polijem nečim, pa da ću otkaz dobiti", "Vide ti se si*e, bre! Sramno, propala estrada", "Jesi ti to bez grudnjaka? Top si", "Daj, bre, ovo prelazi svaki nivo... Ima dijete. Bolje izbaci golu sliku i ćao", "Daro, pretjera ga sad", "Dobre jabuke", "Znaš da uživaš", "Sramotno jako, šta će to dijete poslije od takvog roditelja da nauči? Sramota živa, bolje da si se ošišala naćelavo", "Mogla si i bez te mreže da se slikaš, i ovako ti se vide kao kod krave, više jadno i bijedno. Nemate smisla vi s estrade, zaista", "Daro, ljubim ti te sočne blizance što imaš na sebi", neki su od komentara. 

Na drugoj fotografiji također se skoro sve vidi.

 

 

KOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti


POVEZANE VIJESTI


VIJEST SEDMICE


VIDEO SEDMICE

INFO BOX


Copyright © 2013 - 2019 USKinfo.ba - Informativni portal | Web developed by IDK Studio - Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!