FOTO - Detalji stravične nesreće: Otac i trogodišnja kćerkica izgorjeli u Peugeotu

I najiskusniji policajci zatečeni prizorom na uviđaju

FOTO - Detalji stravične nesreće: Otac i trogodišnja kćerkica izgorjeli u Peugeotu

Objavljeno na dan 09.09.2019 - 15:02 | Izvor: USKinfo.ba | avaz.ba


U stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se jučer oko 15 sati dogodila na autocesti A3, u blizini Bukovlja kod Slavonskog Broda u Hrvatskoj, poginuli su Josip Živić (37) i njegova trogodišnja kćerkica.

Peugeot 206 njemačkih registarskih oznaka sletio je s autoceste, probio zaštitnu ogradu i nakon prevrtanja završio na krovu. Za svega nekoliko trenutka vozilo je počelo gorjeti.

Uprkos brzoj reakciji i dolasku vatrogasaca, vatrena stihija je progutala vozilo. Nakon što je požar stavljen pod kontrolu, vatrogasci i policajci vidjeli su stravičan prizor s dva mrtva tijela, od kojih je jedno bilo dječije.

Tamošnji i najiskusniji policajci kazali su da je prizor bio prestrašan.

Velika tuga, šok i nevjerica zavladali su u dvije porodice iz Slavonskog Broda koje su u jednom trenutku ostale bez sina i unučice.

Baka djevojčice Katarina Živić jecajući je dala izjavu za hrvatske medije.

- Zlato bakino, kako ću sada ja bez nje... Poljubila me kada su odlazili, rekla mi je ''bako, doći ću opet ja'', sunce moje – plačući je kazala Katarina.

KOMENTARI
Tvoj stav je bitan. Dodaj komentar na ovu vijest ...


FACEBOOK
USKinfo.ba - Naše priče / Naša stvarnost?


USKinfo.ba
Izdvojene vijesti

Copyright © 2013 - 2019 USKinfo.ba - Informativni portal | Web developed by IDK Studio - Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača!